oaednews

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Από αύριο ο β’ κύκλος κινητικότητας – Για πρώτη φορά και οι ΟΤΑ

Από αύριο, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, ξεκινά η διαδικασία για τον β’ κύκλο, με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας.
Στον β’ κύκλο κινητικότητας συμμετέχουν και οι ΟΤΑ, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να επωφεληθούν του α’, λόγω του ότι, δεν προχώρησαν ταχέως στην κατάρτιση και αποστολή περιγραμμάτων θέσεων στην Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας.

Το αυτό ισχύει και για Υπουργεία, που επίσης δεν πρόλαβαν να συμμετέχουν στον α’ κύκλο, με αυτά να ήταν τα Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών, Εργασίας, Εσωτερικών, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ναυτιλίας, Οικονομίας, Οικονομικών, Παιδείας, Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.
 Στον β’ κύκλο κινητικότητας θα εμπεριέχονται θέσεις 800 περίπου μετατάξεων και 300 αποσπάσεων.
Αύριο, η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας θα συνεδριάσει, προκειμένου να εξετάσει τα αιτήματα των φορέων και να εγκρίνει τις αιτήσεις τους.
Στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία, οι θέσεις πρόκειται να αναρτηθούν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, προκειμένου οι δημόσιοι υπάλληλοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.
Τέλος, το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναμένεται να εκδώσει ειδική εγκύκλιο για τα περιγράμματα θέσεων την ερχόμενη βδομάδα.
 epoli.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου