oaednews

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.


Συνάδελφοι, καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη την προσπάθεια της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ να αποκλείσει τη συμμετοχή του εκπροσώπου του ΠΑΜΕ από το Δ.Σ του ΟΑΕΔ.
Είναι φανερό ότι είναι ενοχλητική η φωνή του εκπροσώπου του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος που μάχεται στο πλευρό των ανέργων, που αποκαλύπτει, που καταψηφίζει καταγγέλλοντας ότι είναι εις βάρος των ανέργων και των εργαζόμενων.

Καταγγέλλει τις ελαστικές μορφές εργασίας που εφαρμόζονται μέσω διαφόρων προγραμμάτων από τον ΟΑΕΔ, αποκαλύπτει ότι ο ΟΑΕΔ σήμερα αποτελεί «μηχανισμό ενίσχυσης των εργοδοτών με τα λεφτά των εργαζομένων».
Αποκαλύπτει, επίσης, τα τεράστια ποσά που απορροφά η ΓΣΕΕ-μέσω του ΟΑΕΔ- για να πραγματοποιεί συνέδρια.


Έτσι λειτουργεί έως σήμερα ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ μέσα στο Δ.Σ του ΟΑΕΔ. Και αυτό δεν αρέσει, απ’ ότι φαίνεται και πρέπει να αλλάξει.
Η ΓΣΕΕ, λοιπόν, αντί να  καταγγείλει τη βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση που εφαρμόζεται στις πλάτες των ανέργων αλλά και των εργαζομένων προσπαθεί αντιθέτως να φιμώσει τη φωνή που τα καταγγέλλει μέσα στο Δ.Σ του ΟΑΕΔ.
ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Η παράταξη  της ΔΑΣ  αποτελεί τη δεύτερη συνδικαλιστική δύναμη στη ΓΣΕΕ, εκπροσωπώντας δεκάδες σωματεία, και αυτοδίκαια, όπως μέχρι σήμερα, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.
Καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια σωματεία και την Ομοσπονδία των εργαζομένων του ΟΑΕΔ να συμβάλλουμε ώστε να αποτραπεί ο απαράδεκτος αποκλεισμός που μεθοδεύεται από την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και θυμίζει άλλες εποχές.
Ας αναρωτηθούμε, αν αυτό αποτελεί προάγγελο αποκλεισμού των ταξικών συνδικαλιστικών στελεχών του ΠΑΜΕ  και από άλλους οργανισμούς .

ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ          ΑΘΗΝΑ  14-12-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου