oaednews

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Νέες προσλήψεις για διοικητικούς υπαλλήλους στην Κομισιόν - Αρχικός μισθός 4.700 ευρώ το μήνα

Διοικητικούς υπαλλήλους στους τομείς των τελωνείων και της φορολογίας αναζητά η Κομισιόν, με τον μισθό των απασχολουμένων να ξεκινά από 4.700 ευρώ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Κομισιόν, στον τομέα των τελωνείων, τα καθήκοντα των υπαλλήλων μπορεί να περιλαμβάνουν την κατάρτιση και την ανάλυση της τελωνειακής νομοθεσίας όπως έχει κωδικοποιηθεί στη δέσμη μέτρων σχετικά με τον ενωσιακό τελωνειακό κώδικα και στο κοινοτικό δασμολόγιο, σε αντίστοιχες διατάξεις εφαρμογής και άλλους σχετικούς κανόνες, καθώς και σε άλλους συγκεκριμένους τελωνειακούς τομείς όπως οι τελωνειακοί έλεγχοι, η διαδικασία εκσυγχρονισμού των τελωνείων και/ή των οικείων εφαρμογών πληροφορικής. Μπορεί επίσης οι υπάλληλοι να κληθούν να εκπροσωπήσουν το θεσμικό όργανο και να διαπραγματευθούν εξ ονόματός του σε επίπεδο ΕΕ και σε διεθνές επίπεδο.

Στον τομέα της φορολογίας, τα καθήκοντα μπορεί να περιλαμβάνουν την ανάλυση ζητημάτων άμεσης και/ή έμμεσης φορολογίας, την κατάρτιση νομικών εκτιμήσεων βάσει των κανόνων και διαδικασιών που ισχύουν για τη φορολογία και τις κρατικές ενισχύσεις, την ανάλυση των επιπτώσεών τους και τη σύνταξη σχεδίων νομικών κειμένων ή την κατάρτιση οικονομικών αναλύσεων για τα εν λόγω ζητήματα. Μπορεί να ζητηθεί η ανάπτυξη δραστηριοτήτων επικοινωνίας στον τομέα της εργασίας και διαπραγμάτευση σε διεθνές επίπεδο στους τομείς της οικονομικής ανάλυσης και αξιολόγησης των φόρων, καθώς και της άμεσης και έμμεσης φορολογίας.
Σημειώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να είναι υπήκοοι χώρας της ΕΕ και να γνωρίζουν τουλάχιστον δύο επίσημες γλώσσες της ΕΕ, μία εκ των οποίων πρέπει να είναι τα αγγλικά ή τα γαλλικά.
Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 4ετούς τουλάχιστον διάρκειας, το οποίο θα ακολουθείται από 6ετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σχετική με τη φύση των καθηκόντων, ή πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 3ετούς τουλάχιστον διάρκειας, το οποίο θα ακολουθείται από 7ετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σχετική με τη φύση των καθηκόντων.
Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε στις 11 Οκτωβρίου ενώ μπορείτε να διαβάσετε πρόσθετες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου