oaednews

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Κινητικότητα στο Δημόσιο: Παράταση για τις αιτήσεις του Β κύκλου

Την παράταση της προθεσμίας τυποβολής αιτημάτων για Β’ Κύκλο Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2018 ανακοίνωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεροβασίλη
Όπως αναφέρει σε σχετική εγκύκλιο κατόπιν σχετικών αιτημάτων και λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό ειδικών περιγραμμάτων θέσεων εργασίας που πρέπει να εισαχθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή της κινητικότητας, ενημερώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτημάτων των υπηρεσιών για την πλήρωση κενών θέσεων με μετάταξη και την κάλυψη αναγκών με απόσπαση για τον Β’ Κύκλο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2018 παρατείνεται έως και την Δευτέρα 10η Σεπτεμβρίου 2018.

Η Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται να κοινοποιήσει αυθημερόν την παρούσα εγκύκλιο στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, τα Ν.Π.Δ.Δ και Ν.Π.Ι.Δ αυτών. Τα Υπουργεία παρακαλούνται να κοινοποιήσουν αυθημερόν την παρούσα εγκύκλιο στα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύουν και οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. της εποπτείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου