oaednews

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας για την αξιολόγηση



Συνέχιση της απεργίας/αποχής από την προσχηματική αξιολόγηση

Συνάδελφοι/σσες.

Η προσπάθεια του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης να διασπάσει το πρωτόγνωρο μέτωπο της προηγούμενης συμμετοχής μας στην απεργία ενάντια στην προσχηματική αξιολόγηση (ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι τα ποσοστά συμμετοχής στην Περιφέρειά μας ξεπέρασαν το  97%) συνεχίζεται.

Η  Ένωσή μας συμμετέχει στην συνέχιση της απεργίας/αποχής από την προσχηματική αξιολόγηση β’ κύκλος συμβαδίζοντας με τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.


Χωρίς Οργανόγραμμα που  να περιγράφει θέσεις εργασίας και καθήκοντα, με μια συνεχιζόμενη αδιαλλαξία από την μεριά του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης που ατυχώς επιμένει να μην αποσύρει την διάταξη που ποινικοποιεί μια νόμιμη απεργία, αλλά και με την μη εφαρμογή του ήδη υπάρχοντος νόμου, δεν είναι δυνατό να συμμετέχουμε σε καμιά διαδικασία αξιολόγησης.

Συνεχίζουμε και επιμένουμε για ένα Δημόσιο Αξιοκρατικό, για ένα Δημόσιο Δίκαιο για τους πολίτες και τους υπαλλήλους, για μια αξιολόγηση που στόχο θα έχει να αναβαθμίσει την ποιοτική υπόσταση του υπαλλήλου  και όχι απλά και μόνο την θέση του στην διοικητική ιεραρχία.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στο mail της Ένωσής μας  eyoaedke@oaed.gr με κοινοποίηση στο mail της Ομοσπονδίας omosp.ypal@oaed.gr     τα  έντυπα που σας αποστέλλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου