oaednews

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΕΛ ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο ΚΑΙ 3Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΣTO IEK ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ << HAIR INNOVATION 2018>> ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών συγχαίρει  τον Διευθυντή  της ΕΠΑΣ Πειραιά   κ.Νικολόπουλο , τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Πουλόπουλο Γεώργιο και Χασαλεύρη Νικόλαο  και  τον μαθητή Ασβεστά Χρήστο , για το 2ο Βραβείο που απέσπασαν στον διαγωνισμό  του  Ελληνικού  Ινστιτούτου Χαλκού καθώς επίσης και τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ  Αιγάλεω κ. Βλαχόγιαννη, τον εκπαιδευτικό κ. Κάκκουλο Νίκο και τον μαθητή της Α Τάξης Ψυκτικών Γρηγοριάδη Σταύρο  για το 3ο βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό με θέμα την εγκατάσταση δικτύων

χαλακοσωλήνων.
Συγχαίρει επίσης τον Διευθυντή του ΙΕΚ Αγρινίου κ. Μουτόπουλο και τους σπουδαστές Νικόλαο Πάνο, Ριζογιάννη Ελένη και Μουρτζάπη Μαρία για την 3η και 6η θέση που απέσπασαν στον διαγωνισμό << Ηair Innovation 2018>>  που διοργάνωσε το Σωματείο Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν για πρώτη φορά.
Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις , που δεν σταματούν για τα σχολεία μας, αποδεικνύουν περίτρανα το σημαντικό έργο που γίνεται στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ , το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουν τα σχολεία μας, το εξαιρετικό εκπαιδευτικό προσωπικό που καθοδηγεί και δίνει κίνητρα στους μαθητές μας, το ταλέντο και τις μοναδικές ικανότητες των παιδιών που φοιτούν  σ αυτές .
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο βραβείο το κέρδισε ένας επαγγελματίας που δραστηριοποιείται 25 χρόνια στην αγορά εργασίας.
Τέτοιες διακρίσεις δυναμώνουν την πεποίθηση μας ότι η Μαθητεία έχει παρελθόν , παρόν και μέλλον.
Όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε να την διατηρήσουμε και να την αναβαθμίσουμε.
Έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό!!
Ας αποτελέσουν αυτές οι διακρίσεις πηγή έμπνευσης  και δημιουργίας για όλους μας.
Κάθε φορά ο πήχης και πιο ψηλά !!!!!!!!!!!!




Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε περήφανους!!!!                                                                                                  

                                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

  O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                                            
I. ΠΑΠΑΤΣΕΧΙΛΙΔΗΣ                                                             Α. ΜΠΟΛΟΦΗ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου