oaednews

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ειδικές τιμές από Το Paradise Park

Σε συνέχεια της επιστολής σας 4/5/2018 με Αρ. Πρωτ. 239, σας αποστέλλουμε την πρότασή μας, για την Ολοήμερη Κατασκήνωση-Summer Camp 2018 που διοργανώνουμε για 8η συνεχή χρονιά στο πάρκο Paradise:

1.    100€ (από 110€), το παιδί ανά εβδομάδα, με πλήρη διατροφή (Πρωινό-Δεκατιανό- Μεσημεριανό) - για συμμετοχή έως 50 παιδιά
2.    90€ (από 110€),  το παιδί ανά εβδομάδα, με πλήρη διατροφή (Πρωινό-Δεκατιανό- Μεσημεριανό) - για συμμετοχή από 51 παιδιά και άνω


3.    Προαιρετικά 40€ το παιδί ανά εβδομάδα, για την χρήση σχολικού  λεωφορείου.
4.    Προαιρετικά 30€ το παιδί ανά εβδομάδα για δύο εξωτερικές επισκέψεις
       (π.χ. Νεροτσουλήθρες Water park, Θαλάσσια πάρκα, Adventure Park, Μαλακάσα, Allou Fun Park, Αττικό Ζωολογικό πάρκο, Escape Rooms, Κολυμβητήριο κλπ. Το           πρόγραμμα των επισκέψεων καθορίζεται εβδομαδιαία.

o   Όλες οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
  • Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω:
-       Link - Site   
-       Video 55”


Λίγα λόγια για το πάρκο

Μέσα σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον δημιουργήσαμε το 2000 το Βιωματικό και Αθλητικό Πάρκο, Paradise Park, το οποίο είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά  πάρκα της χώρας με 36 εκπαιδευτικά προγράμματα, που φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές που το επισκέπτονται με το σχολείο τους.

To πάρκο προσφέρει για 8η συνεχή χρονιά Ολοήμερη Κατασκήνωση – Summer Camp, σε έναν χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας.

ü  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιωματικές δράσεις, ψυχαγωγία, αθλήματα, πλήρη διατροφή και προαιρετικά εξωτερικές εκδρομές.
ü  Τα παιδιά έρχονται και αποχωρούν  από το πάρκο, είτε με τους γονείς τους, είτε με σχολικά λεωφορεία
ü  Είναι η ιδανική πρόταση για τους εργαζόμενους γονείς που θέλουν να προσφέρουν διακοπές στα παιδιά τους, χωρίς  να τα αποχωρίζονται κατά τις απογευματινές και  νυκτερινές ώρες
ü  Απευθύνεται σε ηλικίες 4-14 ετών
ü  Οι γονείς επιλέγουν  όποιο διάστημα επιθυμούν,  από τις 10 εβδομαδιαίες περιόδους που λειτουργούμε ( 18 Ιουν - 10 Αυγ &  27 Αυγ - 7 Σεπ)
ü  Το πάρκο βρίσκεται πλησίον της Εθνικής και Αττικής οδού, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης





Τα προγράμματα του Paradise Summer Camp έχουν  σχεδιαστεί από την επιστημονική και εκπαιδευτική μας ομάδα  και υλοποιούνται από εκπαιδευτές και παιδαγωγούς.


Το Paradise Park έχει  την έγκριση όλων των κρατικών φορέων (Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, Γενική γραμματεία Αθλητισμού, Δήμο Αχαρνών, Πυροσβεστική & Υγειονομική υπηρεσία) και τα προγράμματά του βρίσκονται ανηρτημένα στην ιστοσελίδα e-yliko του υπουργείου Παιδείας.

Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Γιάννης Μιχαλακόπουλος

210 2466466 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου