oaednews

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΚΛΩΘΥΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΥΑΛΟΥ


Γράφη η Ευαγγελία Διαμαντή - Βοσινάκη

Με αγάπη, αλληλεγγύη, συνεργασία ,πολιτικό πολιτισμό και σεβασμό στους θεσμούς μπορούμε να κάνουμε πολλά
Πρέπει να κάνουμε πολλά και να τα κάνουμε καλά όλοι για έναν και ένας για όλους γιατί το έχουμε στο DNA μας ρε αδερφέ.. γιατί είμαστε ωραίοι σαν Έλληνες . Σε κάποια δημόσια ομιλία μου είχα πει ότι ένας λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει ,το ίδιο λοιπόν συμβαίνει τελικά και σε μικρότερους πολιτικούς, συνδικαλιστικούς φορείς. Ξεχνάμε εύκολα τα πριν διότι έχουμε κοντή μνήμη…. τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν ? Η απάντηση απλή…
Βάζουμε στο περιθώριο όλους αυτούς που τους αφορά μόνο η προσωπική τους προβολή και όχι το κοινό συμφέρον .Είναι πολύ σημαντικό να έχεις παιδεία και να την προβάλεις είτε σε διάλογο είτε να την αποτυπώνεις σε μία κόλλα χαρτί… Άλλο λοιπόν είναι η Αξία και άλλο το αξίωμα όπως πολύ σωστά είπε κάποτε ένας φίλος Γιατρός.
Αξιώματα έχουν –έχουμε πάρει αρκετά ο καθένας μας η καθεμία μας από το δικό του μετερίζι… σημασία έχει ποίος μπόρεσε να το κρατήσει γιατί είχε Αξία… Είναι κάποιοι άνθρωποι που ο λόγος τους και η ‘πένα τους’ σε καθηλώνει ..είναι αυτοί που έχουν Αξία. Όσο λοιπόν υπάρχει ζωή, ελευθερία λόγου είμαστε και κάποιοι ρομαντικοί που θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα …Να κοιτάμε μπροστά χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος … Κάποτε λοιπόν αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου( ένας αείμνηστος Καθηγητής μου) και πρόσθεσε στο όνομα μου τον τίτλο’’ Σουφραζέτα’’ Ήταν ο καλύτερος τίτλος που έχω ακούσει ποτέ και τον αποδέχθηκα χαμογελώντας γιατι δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ εκείνη την στιγμή αυτόν τον τίτλο ΤΙΜΗΣ..
Άρα λοιπόν είμαστε και μείς που δεν είναι ότι έχουμε πρόβλημα συμπεριφοράς απλά έχουμε προσωπικότητα που κάποιοι ΔΕΝ μπορούν να διαχειριστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου