oaednews

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Εκδήλωση Επαγγελματικών Δεξιοτήτων και Προοπτικών Καριέρας των Μαθητών της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Γαλατσίου

                                                            Αθήνα 24-05-2018                 
                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Γαλατσίουπραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Μαΐου του 2018στο Χώρο του Σχολείου, Λεωφόρος Γαλατσίου 17,Εκδήλωση με θέμα: «Προοπτικές καριέρας στην Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική». 

Σκοπός της Εκδήλωσης ήταν να έρθουν σε επαφή οι Απόφοιτοι, οι Τελειόφοιτοι αλλά και Υποψήφιοι  Μαθητές της Ειδικότητας Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής με Επαγγελματίες Αρτοποιούς και Ζαχαροπλάστες και να ενημερωθούν για τις προοπτικές που τους ανοίγονται μέσω των συγκεκριμένων σπουδών καθώς και τις επικρατούσες συνθήκες στην αγορά εργασίας. 
Στην Εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος κος Μιχάλης Μούσιος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδας και πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Αθηνών και Προαστείων κος Γιάννης Γλύκος.

Εκ μέρους της Διοίκησης του ΟΑΕΔπαραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Σύμβουλος της Διοικήτριας σε θέματα Εκπαίδευσης κος Ματζούρης Στέλιος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης κος Σταμούλος Κώσταςη Προϊστάμενη Τμήματος τηςΔιεύθυνσης Εκπαίδευσης  κα Λεκαράκου Δήμητρα, η Προϊστάμενη Τμήματος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  κα Στασού Μόσχα.
Στη συνέχεια της Εκδήλωσης και στον Προαύλιο Χώρο του Σχολείου προσφέρθηκαν στους Καλεσμένους Γευστικές Δημιουργίες  των  Μαθητών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου