oaednews

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Το παιχνίδι της καριέρας μου από την ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας


Στην ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας , στην αίθουσα του ΚΕΚ πραγματοποιήθηκε workshop με τίτλο «Το παιχνίδι της καριέρας μου» με πρωταγωνιστές τους σπουδαστές του Τμήματος Οικονομικών Καθηκόντων της ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας.

Το workshop διοργανώθηκε από την Περ/κη Δ/νση ΟΑΕΔ Θεσσαλίας και την ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας με αφορμή την πρωτοβουλία της τακτικής υπαλλήλου Γεροστέργιου Καλλιόπης να σχεδιάσει βιωματικές δραστηριότητες για ενδυνάμωση νέων σε θέματα διαχείρισης σταδιοδρομίας, ως απόρροια της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ “Ready for dialogue ready for the positive change” (Croatia, 10-16/10/2017) από τη Youthnet Hellas, εκπρόσωποι της οποίας ήταν προσκεκλημένοι. Το εγχείρημα στήριξαν ένθερμα η κα Τσιούρβα Όλγα, Περ/κη Δ/ντρια ΟΑΕΔ Θεσσαλίας και η κα Αντωνίου Ευαγγελία, Δ/ντρια ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας και κατά την παρουσία τους ενθάρρυναν τη συμμετοχή όλων σε συναφείς δράσεις. Με το ρόλο του παρατηρητή συμμετείχε η κα Κατσιάνα Σοφία, ωρομίσθια εκπαιδευτικός.
Η ενεργός συμμετοχή και η συνεχής αλληλεπίδραση κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου αλλά και μετά από αυτό, συνέβαλλαν στη δημιουργική παρακίνηση των σπουδαστών σχετικά με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, την καλλιέργεια ευρω-ικανοτήτων και την κινητικότητα δίνοντας ώθηση για τη συνέχεια ….
Με την πεποίθηση ότι το «παιχνίδι της καριέρας μας» έχει στόχους.. κανόνες..πρόκληση..δημιουργία..επιτεύγματα και δια βίου διάρκεια προχωράμε με το motto «Μάθηση για δράση και θετική αλλαγή !...Learning for action and positive change !»…
Το «παιχνίδι» συνεχίζεται για όσους σπουδαστές ή/και εκπαιδευτικούς ΕΠΑΣ και ΙΕΚ ΟΑΕΔ το επιθυμούν…
Εκδήλωση ενδιαφέροντος στις Διευθύνσεις των Σχολών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου