oaednews

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Εμπλοκή με την προκήρυξη για την καθαριότητα στον ΟΑΕΔ

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της προκήρυξης του ΟΑΕΔ κατέθεσε η ΓΕΝΚΑ, η εταιρεία που είχε αναλάβει την καθαριότητα στον ΟΑΕΔ, με αποτέλεσμα να υπάρξει εμπλοκή στην προκήρυξη. Από τον ΟΑΕΔ εξετάζονται διάφορες σενάρια για την άμεση επίλυση του ζητήματος. Το συμπέρασμα πάντως είναι πως "Είναι πολλά τα λεφτά" αφενός και  αφετέρου πως μόνο η μόνιμη και σταθερή εργασία μπορεί να είναι η απάντηση σε όλες αυτές τις διαδικασίες εργασιακής εξαθλίωσης.
Παρακολουθούμε πάντως   το θέμα και αν χρειαστεί θα γίνει παρέμβαση 

8 σχόλια:

  1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!!!!ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΕΠ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΕΠ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΟΙ 478 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΟΙ 478 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΝΑ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΠΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ 15Κ/2017 ΠΕ-ΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΕ ΟΙ 478 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ??????

    Για έναν Αποτελεσματικό, Σύγχρονο, Ευέλικτο με καλό Εργασιακό Περιβάλλον και προπάντων Ενεργητικό ΟΑΕΔ απαιτείται άμεσα η πρόσληψη των κάτωθι ειδικοτήτων: Διοικητικοί Υπάλληλοι με ιδιαίτερη έμφαση στους πτυχιούχους Οικονομικών-Νομικών Σχολών ως Χρήστες προγραμμάτων απασχόλησης και ως επικεφαλείς των Γραφείων Ασφάλισης και Υποστήριξης. Πρόσληψη Εργασιακών Συμβούλων με μοναδικό αντικείμενο και στόχο την σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας καθώς και την βελτίωση της απασχολησιμότητας των ανέργων και γιατί όχι και των εργαζομένων.Πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου ΔΕ(εποχιακό)για την αντιμετώπιση της εποχιακά επιδοτούμενης ανεργίας.
    Εννοείται όλα αυτά, αφού πρώτα προηγηθεί η ορθολογική κατανομή του ήδη υπηρετούντος προσωπικού.
    Τώρα για όποιον ή όποια επιμένει για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα, ας το ξεκινήσει πρώτα στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ; Η ΔΑΠΑΝΗ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ;....ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΩΒΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΤΛ....Ε ΤΟΤΕ ΝΑΙ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή