oaednews

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Εκτός κυβέρνησης η Αντωνοπούλου, Αρμόδια για τον ΟΑΕΔ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της, με την οποία απλώς έθετε τον εαυτό της στη διάθεση του πρωθυπουργού, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, τέθηκε εκτός κυβερνήσεως, μετά το σάλο για το μηνιαίο επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ, που εισέπραττε επί δύο χρόνια.


Oπως αναφέρει ανακοίνωση του Μαξίμου: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στο μεταξύ, με απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, καταργείται η σχετική διάταξη που έδινε το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επίδομα ενοικίου, αναφέρουν πληροφορίες.

Αντωνοπούλου: Επιστρέφω τα χρήματα – Είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού

«Παραμένω στη διάθεση του πρωθυπουργού», είπε η Ράνια Αντωνοπούλου, σε δήλωσή της, μετά τον σάλο που προκάλεσε το ζήτημα με την επιδότηση ενοικίου.

Όπως τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, «επειδή δεν ήρθα στην Ελλάδα για να γίνω πλουσιότερη και επειδή μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα να υπηρετήσω την προσπάθεια να ξεπεράσει η χώρα μου την οικονομική κρίση, δηλώνω ότι κίνησα ήδη τις διαδικασίες επιστροφής των χρημάτων».

«Ζητώ από τους συμπολίτες μου να με κρίνουν για το έργο μου, όπως αποτυπώνεται στην απομείωση της ανεργίας όχι μόνο σήμερα αλλά κυρίως τα δύο πρώτα ιδιαίτερα δύσκολα χρόνια της διακυβέρνησης μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η ίδια.

Τζανακόπουλος στον realfm: Ο πρωθυπουργός της είπε ότι κακώς παίρνει επιδότηση

«Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αναπληρωτή υπουργό, της μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Αντωνοπούλου: Επιστρέφω τα χρήματα – Είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού – Όλες οι αντιδράσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου