oaednews

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΕΑΠ: Χίλιες θέσεις στο προπτυχιακό «Δημόσια Διοίκηση»

Εκδόθηκε η απόφαση για τον καθορισμό του αριθμού θέσεων εισακτέων στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Δημόσια Διοίκηση» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
Ο καθορισμός του αριθμού θέσεων εισακτέων στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Δημόσια Διοίκηση» προβλέπει 1.000 θέσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 (500 ανά εξάμηνο εισαγωγής).

Επίσης καθορίζεται ότι καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε ποσοστό 5% επιπλέον του αριθμού παρεχόμενων θέσεων και συγκεκριμένα 50 θέσεις (25 ανά εξάμηνο εισαγωγής) υποψήφιους πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, οι οποίοι εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 3794/2009 (ΦΕΚ 156 Α΄).
Το προπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Διοίκηση (ΔΗΔ)» του ΕΑΠ είναι τετραετές ενώ οπως έχει ανακοινωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα προσφέρει υποτροφία σε ποσοστό 50% επί των διδάκτρων σε τριάντα υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) του δημοσίου τομέα που θα σημειώσουν την καλύτερη επίδοση (μέσος όρος συνολικής βαθμολογίας) στις θεματικές ενότητες που απαιτούνται κατ’ έτος για την απόκτηση πτυχίου σε τέσσερα (4) έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου