oaednews

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Οι κύκλοι που κλείνουν ...

Μετά από πολλά πολλά χρόνια εργασιακού βίου, πάντα  στην 1η γραμμή, ο συνάδελφος Κώστας Αποστολίδης προϊστάμενος στο ΚΠΑ2 Δάφνης, πήρε την απόφαση για συνταξιοδότηση. Σε μια σεμνή και συγκινητική μάζωξη, ένα κρασί συνοδευόμενο με  μια ευχή από τους εργαζόμενους στο ΚΠΑ και όλους όσους βρεθήκαμε εκεί, αποχαιρετήσαμε εργασιακά το συνάδελφο Κώστα Αποστολίδη για τον οποίο ένας νέος κύκλος ανοίγει. Ευχόμαστε κι από δω στον Κώστα, καλή συνέχεια, με δύναμη, έμπνευση, δημιουργία και φυσικά υγεία!!





4 σχόλια:

  1. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ... ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ chief!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ13 Μαρτίου 2018 στις 11:56 μ.μ.

      Ευχαριστώ Φωτεινή τόσο εσένα όσο και όλους τους συναδέλφους (που φαίνονται στις φωτογραφίες) της Υπηρεσίας. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και βλέποντας τις παραπάνω φωτογραφίες θα σας θυμάμαι.
      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  2. Καλη συνέχεια συνάδελφε στην ζωή σου ,στις υποχρεώσεις σου , γιατί κλείνει ένας κύκλος , αλλά αρχίζουν άλλοι να είσαι πάντα καλά και πάντα ευτυχισμένος με την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ14 Μαρτίου 2018 στις 12:11 π.μ.

      Ανώνυμε/η σνάδελφε σε ευχαριστώ και επειδή από το κείμενο φαίνεται πως έχεις παιδιά και εγγόνι/α να τα χαίρεσαι και γρήγορα και εσύ να έχεις ως ασχολία μόνο την οικογένειά σου.

      Διαγραφή