oaednews

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΥ ΟΑΕΔ: Ανακοίνωση για κάρτες απεριορίστων διαδρομών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι,
Σας ανακοινώνουμε ότι, όπως κάθε χρόνο, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης καρτών απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση, κατόπιν συμφωνίας της ΑΔΕΔΥ με τον ΟΑΣΑ.
Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να εκδώσει κάρτα απεριορίστων διαδρομών παρακαλείται να έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ, τηλ: 2109989646
email:peyoaed@oaed.gr

Ενημερώνουμε ότι:

Η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών κοστίζει:
330€ - 15% = 280,50 €  και με την επιδότηση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 270€ 

Η εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών κοστίζει:
170€ - 13% = 147,90€ και με την επιδότηση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 140€


Για αεροδρόμιο η ετήσια κάρτα :  490 -15% = 416, 50 και με την επιδότηση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ 410

Για αεροδρόμιο η εξαμηνιαία κάρτα 250 -13% =217,50 και με την επιδότηση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ  210

Επαναφόρτιση Καρτών
     Α) Όσοι συνάδελφοι διαθέτουν ήδη ηλεκτρονική κάρτα θα πρέπει   για την επαναφόρτιση καρτών  να  καταβάλουν στην ΠΕΥ ΟΑΕΔ το αντίστοιχο ποσό,να προσκομίσουν επίσης οπωσδήποτε  τον αριθμός της ηλεκτρονικής του κάρτας
Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα του Μετρό Κορωπί –Αεροδρόμιο.

Μετά την παραπάνω διαδικασία ο ΟΑΣΑ πλέον, αναλαμβάνει να ενημερώσει το σύστημα και ο κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας θα πρέπει να πάει στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κλπ, από την 1η Φλεβάρη και μετά, και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατήσει τo κουμπί «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η κάθε ηλεκτρονική κάρτα.
Προσοχή: Θα πρέπει, μέχρι την 30/1/2018, οι συνάδελφοι να προσκομίσουν τα χρήματα για την επαναφόρτιση.
 Σημείωση: Δικαίωμα καρτών ΟΑΣΑ, έχουν και τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των μελών των δημοσιοϋπαλληλικών συνδικάτων.

Έκδοση για πρώτη φορά κάρτας ΟΑΣΑ
Τα μέλη δημοσιοϋπαλληλικών συνδικάτων που δεν είχαν το προηγούμενο διάστημα κάρτα ΟΑΣΑ και τώρα θέλουν να πάρουν την ηλεκτρονική, θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: Να συγκεντρώσουν τα παρακάτω στοιχεία:
Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας.
 Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card. (Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι θα επισκεφτούν το site www.athenacard.gr και θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης αφού πρώτα συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται: όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, μήνα και χρόνο γέννησης, καθώς και έναν προσωπικό οκταψήφιο κωδικό, που θα πρέπει να τον θυμάται ο κάθε κάτοχός του, ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει, η αντικατάστασή της).
 Όλα αυτά, καθώς και το ποσό της ετήσιας ή της εξαμηνιαίας ηλεκτρονικής κάρτας θα πρέπει να τα παραλάβει ο υπεύθυνος καρτών του συνδικάτου.
Σημείωση:
Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τις κάρτες που λήγουν:
  • 28/2/2018, στην τελευταία εβδομάδα του μήνα αυτού και
  • 31/3/2018, στην τελευταία εβδομάδα του μήνα αυτού κτλ.
Άρα όσοι συνάδελφοι διαθέτουν ήδη ηλεκτρονική κάρτα, θα προσκομίσουν μόνο τα χρήματα, όσοι επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα για πρώτη φορά να προσκομίσουν τα χρήματα, φωτογραφία και την Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card

Περισσότερες πληροφορίες:  Καραούλης  Γεώργιος 6976244130 

.                                            Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              O Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μακράκης Γ.                                 Καραούλης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου