oaednews

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Πρόγραμμα επιμόρφωσης Δημοσίων Υπαλλήλων στο Παρίσι

Στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019, το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανακοίνωσε την πραγματοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης σε συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (École Nationale d' Administration - ENA).
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2017 στο Παρίσι και θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:
• Καινοτομία – Αντιλαμβανόμενοι τις δημόσιες πολιτικές με διαφορετικό τρόπο: Υπηρεσίες και χρήστες υπηρεσιών.
• Κατανόηση και εφαρμογή καινοτόμων δράσεων στη Δημόσια Διοίκηση.

• Ανάπτυξη νέων μεθόδων εργασίας: από την καινοτομία διαχείρισης στη διαχείριση της καινοτομίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης που εμπλέκονται ενεργά σε δράσεις διοικητικής μεταρρύθμισης. Αποτελεί δε μέρος των δράσεων για την αξιολόγηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης, όπως περιγράφονται στον αντίστοιχο άξονα της Εθνικής Στρατηγικής.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ydmed@ydmed.gov.gr, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 17η Οκτωβρίου 2017.
Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με κύριο κριτήριο τη συνάφεια του αντικειμένου εργασίας των υποψηφίων με τη θεματολογία του προγράμματος όπως παρέχεται με τη συνεργασία της Expertise France.
Για πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς και το υπόδειγμα αίτησης συμμετοχής, πατήστεΕΔΩ
Ακολουθούν Πρόσκληση & Αίτηση Συμμετοχής και σε επισυναπτόμενο αρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου