oaednews

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ -Τα προσόντα που απαιτούνται

Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων θα κάνουν τα ΕΛΤΑ μετά από μια δεκαετία. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ο οποίος θα ξεκινήσει σύντομα, το πιθανότερο εντός του Νοεμβρίου, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr και θα είναι το δεύτερο μεγάλο «πακέτο» νέων θέσεων εργασίας, μαζί με αυτές στην ΕΥΔΑΠ.

Τα ΕΛΤΑ αυτή τη φορά θα προχωρήσουν σε πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων καθώς η κάλυψη των κενών με εποχικούς δεν επαρκεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κατάρτιση της σχετικής προκήρυξης βρίσκεται στα τελευταία στάδια καθώς επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες της.
Οι θέσεις στα ΕΛΤΑ
Ταχυδρόμοι       230
Υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης     215
Διοικητικές ειδικότητες   25
Οδηγοί  25
Διαμετακομιστές 15
Μηχανοτεχνικοί ΜΕΚ      13
Χειριστές συστήματος κατεργασίας ύδατος           2
Τα προσόντα ανά ειδικότητα
ΔΕ Διανομέων – Ταχυδρόμων:
Οποιοδήποτε πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτως ειδικότητας. Για την ειδικότητα των διανομέων απαιτείται επίσης δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α’ εκτός του μοτοποδηλάτου.
ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης:
Δίπλωμα ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας του χρηματοπιστωτικών ή διοικητικών υπηρεσιών ή πτυχίο Β κύκλου ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο Πολυκλαδικού Λυκείου ή ΤΕΛ ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου