oaednews

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Μέχρι 4 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τις 335 θέσεις στον ΟΑΕΔ

Βγήκε το ΦΕΚ με την προκήρυξη 15Κ/2017 του ΑΣΕΠ και τίτλο: Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων τριάντα πέντε (335) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 4ης Δεκεμβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.
Δείτε το σχετικό ΦΕΚ με την προκήρυξη εδώ 

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οδηγό επιβίωσης στο παράρτημα έχει ? Θα τον χρειαστούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι προσφέρει εργασία και αξιοπρέπεια όπως η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι καλοδεχούμενο.
    Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τους συμβασιούχους καθηγητές του Οργανισμού που μετρούν 10,15,20 και βάλε χρόνια στις πλάτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??
    ΟΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΒΑ??
    ΤΙ ΣΟΪ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΥΤΙΑΣ-ΜΟΣ?
    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα, ανακάλυψα το blog τυχαία ψάχνοντας περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες απασχόλησης στον οργανισμό (μισθολόγιο, κλίμα, οργάνωση, κτλ.) με αφορμή την επικείμενη προκήρυξη. Αν κάποιος μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα θα βοηθούσε πολύ, όχι μόνο εμένα αλλα και πολύ κόσμο που θα το ψάξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου προτείνω να πας στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου και να ρωτήσεις έναν εργασιακό σχετικά. Δεν νομίζω να σου αρνηθεί να σου δώσει όποιες πληροφορίες μπορεί.

      Διαγραφή
  7. Σου προτείνω να κανεις πως δεν την ειδες την προκηρυξη. Μακριαααα απο αυτήν την υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα. Είχα ρωτήσει (24 Οκτ. 2017) αν κάποιος θα μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα της προκήρυξης και ήθελα να ευχαριστήσω όσους απάντησαν. Προς τον Ανώνυμο που σχολίασε 27-10-2017: έχετε κάποια συγκεκριμένα προβλήματα κατά νου; Δε το λέω με καμία διάθεση ειρωνείας, ειλικρινά θα με ενδιέφερε να ακούσω τις απόψεις ατόμων που εργάζονται ήδη στον ΟΑΕΔ και δη σε κάποια ανάλογη θέση (Σύμβουλος Σταδιοδρομίας ή Σύμβουλος Επιχειρήσεων). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή