oaednews

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο τέσσερις νέες προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις

Οι πίνακες των θέσεων για τις 4 νέες προκηρύξεις προσλήψεων μονιμου προσωπικού έχουν εκδοθεί από το ΑΣΕΠ - Δείτε τις θέσεις αναλυτικά
Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να δημοσιευτούν για να ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού και της υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, βρίσκονται τέσσερις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 244 θέσεις.Συγκεκριμένα πρόκειται:
  1. Η προκήρυξη 2Ε/2017
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Ε/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, για την πλήρωση συνολικά οκτώ (8) θέσεων και ειδικότερα :
AdTech Ad
–  Έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Δημοσιονομικού Συμβουλίου,
–  Μιας (1) θέσης Ειδικού Επιστήμονα επί θητεία για την κάλυψη αναγκών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Ν.Π.Ι.Δ. και
–  Μιας (1) θέσης Ιατρού – Ελεγκτή με 3ετή θητεία που μπορεί να ανανεώνεται για την κάλυψη αναγκών του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.
Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο
2) Η προκήρυξη 9Κ/2017
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Υπουργείο Οικονομικών).
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.
3) Η προκήρυξη 3Ε/2017
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η  3Ε/2017 Προκήρυξη Α.Σ.Ε.Π., που αφορά στην πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικευμένου Επιστημονικού Προσωπικού στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.
4) Η προκήρυξη 8Κ/2017
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 8Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου