oaednews

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Πρόσκληση σε συνάντηση αναφορικά με το νέο Οργανόγραμμα του Οργανισμού

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 
ΓΡΑΦΕΊΟ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ

Αθήνα, 21 Ιουλίου 2017 

ΠΡΟΣ: Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνάντηση αναφορικά με το νέο Οργανόγραμμα του Οργανισμού

 Με βάση τη δομή του Οργανογράμματος, η οποία υιοθετήθηκε στην πρώτη φάση που αφορούσε στην Έκθεση Αξιολόγησης των Δομών, σε στενή συνεργασία με τις Διευθύνσεις του Οργανισμού διαμορφώθηκαν και περιγράφηκαν οι αρμοδιότητες των Διευθύνσεων και των Τμημάτων.


 Πέραν των αρμοδιοτήτων, το Προσχέδιο Προεδρικού Διατάγματος περιλαμβάνει τον αριθμό θέσεων και την ανά κατηγορίες και κλάδους κατανομή του προσωπικού, τα περιγράμματα των θέσεων ευθύνης, καθώς και τους κλάδους που θα καλύψουν τις θέσεις ευθύνης.

 Σας καλούμε  σε μία πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 12:00 για μια σύντομη ενημέρωση και για την παραλαβή ενός αντιτύπου του Προσχεδίου προκειμένου να μας υποβάλετε γραπτώς τις απόψεις σας και σε δεύτερη συνάντηση την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 11:30 για την ανταλλαγή απόψεων επί των ανωτέρω.

 Με εκτίμηση, 
 Μαρία Καραμεσίνη 
Πρόεδρος και Διοικήτρια ΟΑΕΔ

7 σχόλια:

  1. Ελπίζω από τη σύντομη ενημέρωση να βγάλετε συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να δοθούν και στις υπηρεσίες αντίτυπα του οργανογράμματος. Όσοι δεν μπορούμε να έρθουμε στη συνάντηση , τουλάχιστον θα μπορούμε να το διαβάσουμε και να υποβάλουμε καταιγισμό ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς σημεία του Οργανογράμματος δεν είναι εύστοχα αλλά και κανείς δεν έφερε αντιρρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παραμεθόρια + προβληματικη επαρχια δεν θα δει το προσχέδιο του π.δ? Πως θα υποβάλλει γραπτώς αποψεις? Μονο η Αθήνα είναι Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΥΠΉΡΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ

      Διαγραφή
  5. Προϋποθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Προϋποθέτει "επένδυση" στο προσωπικό. Την έχει δει κανένας αυτήν την "επένδυση" ? Αλλά βιώνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί βρε παιδιά δεν εκπαιδεύεστε; τον τελευταίο χρόνο όλο εκπαιδεύσεις

      Διαγραφή