oaednews

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πρόκληση για τη θεατρική παράσταση "Η Βεγγέρα" από τη θεατρική ομάδα της σχολής ΑΜΕΑ του ΟΑΕΔ

Η Θεατρική Ομάδα της Σχολής ΑΜΕΑ Αθηνών, της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων του ΟΑΕΔ,  θα παρουσιάσει το έργο  του Ηλία Καπετανάκη <<Η Βεγγέρα>> την Κυριακή, 25 Ιουνίου και ώρα 21.00.
 Το έργο ανεβαίνει με την υποστήριξη της ΠΕΥ ΟΑΕΔ  και την ευγενή παραχώρηση της σκηνής από την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

 Είναι ένα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά με μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά και μεγάλη προσπάθεια. Τα παιδιά δουλεύουν μήνες κάτω από την καθοδήγηση του Σκηνοθέτη κ. Βασιλάκη Βασίλη, τον οποίο έχει προσλάβει ο Οργανισμός για το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής.
 Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια!
 Τέτοιες πρωτοβουλίες, που ενισχύουν το κοινωνικό πρόσωπο του Οργανισμού, θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς.
 Η είσοδος είναι Ελεύθερη και συνολικά θα διατεθούν  100   προσκλήσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 Οι συνάδελφοι που θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση, παρακαλούνται να στείλουν  email:peyoaed@oaed.gr  μέχρι την Παρασκευή 23/6  <<Για την παράσταση  Η Βεγγέρα>>, στο οποίο θα δηλώνουν: 1) Ονοματεπώνυμο  και  2) πόσες θέσεις αιτούνται.


Στην συνέχεια, την ημέρα της παράστασης, θα παραλαμβάνουν από την γραμματεία στην είσοδο του Ιδρύματος Ωνάση τον αντίστοιχο αριθμό προσκλήσεων στο όνομά τους,  με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου