oaednews

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ στην Φλώρινα από κοινού με την Υπουργό Εργασίας

Επίσκεψη στην Φλώρινα πραγματοπoιεί σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ καθ. Μαρία Καραμεσίνη.Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση από κοινού με την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ευτυχία Αχτσιόγλου για την οριστική παραχώρηση Εργατικών Κατοικιών, τις ευνοϊκές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων ή μη οφειλών δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας, οικισμών τέως ΟΕΚ και για την νέα μειωμένη ενιαία τιμή των 304,41 € ανά τ.μ. παραχωρούμενης κατοικίας που εφαρμόζεται πανελλαδικά.

Παράλληλα η Διοικήτρια θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους του Οργανισμού, στο πλαίσιο των άμεσων κι αμφίδρομων επαφών της Διοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Διοικήτριας είναι το ακόλουθο:
Παρασκευή 23 Ιουνίου
•    13:30 Επίσκεψη στους χώρους της ΕΠΑΣ Φλώρινας
•    14:00 Επίσκεψη στο ΚΠΑ2 Φλώρινας και συζήτηση με τους εργαζόμενους
•    20:00 Ομιλία στην εκδήλωση “Όλες οι αλλαγές για τις εργατικές κατοικίες μετά την νέα Υπουργική Απόφαση” παρουσία της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Ευτυχίας Αχτσιόγλου, που οργανώνει το εργατικό κέντρο Φλώρινας (αίθουσα εκδηλώσεων εργατικού κέντρου Φλώρινας, Ηπείρου 26).

8 σχόλια:

  1. Τι σημαίνει "αμφίδρομων επαφών"; Υπαρχει και "μη αμφιδρομες επαφες"; Τι άλλο θα ακούσουμε...ή μάλλον θα διαβάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ)ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΧΑΣΕΣ? ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ <>.ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΕ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΑΜΟΛΗΣΕΙΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ(ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΕΣ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά, το πρόβλημα δεν είναι οι αμφιδρομες επαφές, το θέμα είναι βγαίνει κάτι από αυτές τις αμφιδρομες επαφές ή το κάνει για επικοινωνιακούς/πολιτικούς/κομματικούς σκοπούς. Πάντως απ όπου έχει περάσει δεν έχει αλλάξει τίποτα λένε οι κακές γλώσσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Η ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ) ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ...ΚΑΠΟΥ...ΟΠΟΤΕ...ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω "συνάδελφε" αλλά, μεταξύ κατερ... ειλικρίνια. Μόνο η υπεράσπιση της Ελληνικής γλώσσας δεν σε ενδιαφέρει. Η υπεράσπιση των "κεκτημένων" σου ΝΑΙ σε ενδιαφέρει.

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ... ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΑΛΛΙΩΣ...ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ

      Διαγραφή