oaednews

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η Ομοσπονδία για το "Ράδιο Αρβύλα"

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
Τηλ. 2109924316
FAX. 2109924316
e-mail: omosp.ypal.oaed@gmail.com
Αρ. Πρωτ. 282/ 23-5 – 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες (22/5/17) η  τηλεοπτική  εκπομπή του Αντέννα  «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» αναφέρθηκε στον συνάδελφο Άγγελο Βώρο και την πρωτοβουλία του με την οποία  εξοικονομήθηκαν 903.913 € για τον ΟΑΕΔ. Στο σατυρικό σχολιασμό που ακολούθησε αναφέρθηκε ανάμεσα στα άλλα  ότι «χαλάει την πιάτσα».
Ενημερώνουμε τους αγαπητούς παρουσιαστές της εκπομπής ότι ο συνάδελφος Άγγελος Βώρος αποτελεί τιμή για τους εργαζόμενους στον ΟΑΕΔ και "όπλο" στα χέρια των συνδικαλιστών, για όσους χλευάζουν και στοχοποιούν τον δημόσιο τομέα και τους δημόσιους υπαλλήλους.
Δεν χαλάει, λοιπόν, ο συνάδελφος Άγγελος Βώρος την πιάτσα ούτε στους εργαζόμενους στο δημόσιο, ούτε στα συνδικάτα, τα οποία ανέδειξαν και προέβαλαν το έργο του και με τις ανακοινώσεις τους "πυροδότησαν" τον μηχανισμό για να αναγνωρισθεί το έργο του. 

Χαλάει, όμως, ο συνάδελφος την πιάτσα σε όσους με εργολαβίες χρόνια τώρα απομυζούν τον δημόσιο τομέα - και στο χώρο της πληροφορικής που δραστηριοποιείται ο συνάδελφος και σε άλλους τομείς. Χαλάει την πιάτσα σε όσους με πάθος στηρίζουν τη συνέχιση αυτών των συμπράξεων.
Χαλάει την πιάτσα και σε όσους ισοπεδωτικά υποστηρίζουν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες...

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος       Ο Γ. Γραμματέας

                                       Μακράκης Γ       Σπύρου Σ.

1 σχόλιο:

  1. Οι ραδιο-αρβύλλα
    ΣΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.ΒΕΒΑΙΑ αναφέρθηκαν ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ .ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή