oaednews

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Κοινή Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Λειτουργών ΟΑΕΔ σχετικά με μετακινήσεις υπαλλήλων

           Τα τελευταία χρόνια ο ΟΑΕΔ αντιμετωπίζει, αδιαμφισβήτητα, πλήθος σημαντικών  προβλημάτων τα οποία επιτείνονται από την τεράστια αύξηση της ανεργίας και την έλλειψη πόρων. Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό αλλά και οι άνεργοι αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι στο έλεος των συνεχιζόμενων μνημονίων, της απραξίας και της αυθαιρεσίας.
            Το τελευταίο διάστημα η Διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να ξεκινήσει την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων του ΟΑΕΔ  με μετακινήσεις υπαλλήλων. Μετακινήσεις  χωρίς αίτηση υπαλλήλων, μετακινήσεις πολύτεκνων υπαλλήλων, μετακινήσεις συνδικαλιστών, μετακινήσεις χωρίς  να έχουν διερευνηθεί υπηρεσιακά οι ανάγκες.
  
Καλούμε τη Διοίκηση να επανεξετάσει  άμεσα όλες τις  μετακινήσεις  των Συναδέλφων.
Καλούμε τη Διοίκηση  του Οργανισμού να αξιοποιήσει  όλους τους θεσμοθετημένους υπηρεσιακούς παράγοντες, όταν πρόκειται για ζητήματα υπηρεσιακά, και αν διαπιστώνονται υπηρεσιακές ανάγκες να ακολουθείται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αιτήσεις υπαλλήλων και υπηρεσιακά συμβούλια.
Καλούμε τη Διοίκηση να σέβεται τους υπαλλήλους και  τον υπηρεσιακό τους βίο  και να συμβουλεύεται τους καθ’ ύλην  αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Για τα ΔΣ

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ    Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών  ΟΑΕΔ

  Μακράκης Γ                                                   Παπατσεχιλίδης Γιάννης


                               Σπύρου Σ.                                                       Μπολόφη  Άννα

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ" ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ? ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά...ας ξεκινήσουν απ τους ακατάλληλους προισταμενους πρωτα γιατί με την ακαταλληλοτητα τους πλήττεται & η εικόνα του οαεδ στη κοινωνια, ας συνεχίσουν με την εκπαίδευση του προσωπικού, με τις αναγνωρισεις των προυπηρεσιων &ας φθάσουν & στις μετακινησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Διοικηση κάνει ότι μπορεί για κακοδιοίκηση. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν φταίει η Διοίκηση. Φταίει ότι οι υπάλληλοι δεν μιλάνε ή ότι κάποιοι υπάλληλοι δεν κάνουν καλή δουλειά στις ΕΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή