Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Τα λεφτά πίσω ζητά ο ΟΓΑ

Παράλληλα την επιστροφή συνολικού ποσού άνω των 12 εκατ. ευρώ, χρήματα που δόθηκαν βάσει παλαιότερων φορολογικών δηλώσεων, κατά το 2014 -15, ζητά ο ΟΓΑ και μη δικαιούχοι καλούνται να επιστρέψουν τις προκαταβολές που έλαβαν χωρίς να δικαιούνται τα ποσά.
Για την καταβολή της δεύτερης δόσης τον Ιούλιο, απαιτείται υποβολή φορολογικής δήλωσης, πριν από την αίτηση Α21 και πριν από το τέλος Ιουνίου, νωρίτερα δηλαδή από τους άλλους φορολογούμενους. Δικαιούχοι του επιδόματος 2017 είναι και όσοι αποκτήσουν παιδί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2017.

AdTech Ad
Τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων Α21 για την είσπραξη των ενιαίων επιδομάτων στήριξης τέκνων και των επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών έτους 2017 έχουν πλέον μέσω του συστήματος ΤΑΧΙSNET πάνω από 700.000 φορολογούμενοι οικογενειάρχες εφόσον ολοκληρώσουν την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων Α21 είναι διαθέσιμη στους δικαιούχους των επιδομάτων, στo TAXISnet και υποβάλλεται μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου