oaednews

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ηλεκτρονικά η υποβολή αιτήσεων στο Υπουργείο Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της υλοποίησης της ψηφιακής πολιτικής, προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και παρακολούθησης της πορείας τους ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής του πύλης.

Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα να υποβάλει τις αιτήσεις από το σπίτι του χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί αυτοπροσώπως στο κτίριο της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου, πραγματοποιώντας είσοδο στην πύλη https://mydocs.minedu.gov.gr και λαμβάνοντας τη στιγμή εκείνη και τον αριθμό πρωτοκόλλου της.
Η ταυτοποίησή του γίνεται μέσω του TaxisNet, οπότε είναι απαραίτητο το αντίστοιχο όνομα χρήστη και ο κωδικός που του έχουν χορηγηθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

6 σχόλια:

  1. Άντε και στα δικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη γίνει και στα δικά μας... δυο χρόνια πάμε από το κακό στο χειρότερο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΓΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΕΣΑΙ;;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΓΕΣ

      Διαγραφή
  3. Ηλεκτρονική υποβολή στον ΟΑΕΔ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ! εδώ δεν μπορεί να λύση η διοίκηση απλά και η αυτονόητα θα σχεδιάσει και λύση στα ηλεκτρονικά συστήματα... Επιστροφή στο χειρόγραφο το βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΗΛΕΚ/ΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ Η "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙΚΟ ¨ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΚΑΚΟΥΝΑ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΦΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή