oaednews

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Κοινή Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Λειτουργών ΟΑΕΔ

Κοινή Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Λειτουργών ΟΑΕΔ
14/3/2017
Με αφορμή σχόλιο του Συλλόγου των πρώην ΟΕΚ-ΟΕΕ που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα και αναφέρει «Η τιτάνια προσπάθεια της μοναδικής συναδέλφου του ΟΕΚ Κομοτηνής που απασχολείται με τα στεγαστικά αντικείμενα αξίζει συγχαρητηρίων. Αποτελεί διαφήμιση για το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΑΕΔ η εργατικότητα των υπαλλήλων του ΟΕΚ παρότι οι αντιξοότητες από τους τοπικούς συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ δεν σταματούν.»
Έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους σχολιασμοί δηλητηριάζουν τις σχέσεις των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ και δημιουργούν τεχνητούς διαχωρισμούς που δεν είναι ανεκτοί.
Είμαστε όλοι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ, που καθημερινά βιώνουμε ίδιες δυσκολίες και προβλήματα. Ο ΟΑΕΔ δεν ανήκει σε κανέναν υπάλληλο, όπως και οι κατηργημένοι Οργανισμοί ΟΕΚ –ΟΕΕ δεν ανήκαν σε κανέναν υπάλληλο. Έχουμε εκφράσει κατ' επανάληψη την αντίθεσή μας στην κατάργηση των δύο οργανισμών, δεν μπορεί, όμως, αυτή η κατάργηση να χρησιμοποιείται ως  αιτία κατάταξης  των υπαλλήλων και των εκπροσώπων τους σε καλούς και κακούς, σε τεμπέληδες και εργατικούς...
Καλούμε όλους τους υπαλλήλους να συσπειρωθούν γύρω από τα υπαρκτά κοινά προβλήματα του Οργανισμού και να μην ακολουθούν τεχνητούς διαχωρισμούς που δημιουργούν πόλωση μεταξύ των υπαλλήλων και οξύνουν αντιθέσεις.

Για τα ΔΣ
Ομοσπ. Υπαλλήλων ΟΑΕΔ              Ομοσπ. Εκπ. Λειτουργών ΟΑΕΔ
Ο Πρόεδρος                                                       Ο Πρόεδρος
Μακράκης Γιώργος                                         Παπατσεχιλίδης Γιάννης

Ο Γ. Γραμματέας                                                  Η Γ. Γραμματέας

Σπύρος Σπ.                                                         Μπολόφη Άννα

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το << ο οαεδ δεν ανήκει σε κανέναν>> να το επισημαίνεται κυριως στους προισταμενους που θεωρουν μαζι με τη "κλικα τους" τα ΚΠΑ τσιφλίκια τους. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή