Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Σεμινάριο με προνομιακούς όρους συμμετοχής για υπαλλήλους του ΟΑΕΔ

 
  

                              1971

         ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

                   ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
                  ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714
                  www.peyoaed.gr /  pey@oaed.gr
                  Α Θ Η Ν Α
   
                                                         Αθήνα, 8/3/2017
                                  Α.Π.  115

Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ αναγνωρίζοντας ότι η Εκπαίδευση Ενηλίκων αποτελεί προϋπόθεση και μέσο για την απόκτηση γνώσεων και την προσαρμογή των δεξιοτήτων των εργαζόμενων στις σύγχρονες εξελίξεις, εξασφάλισε προνομιακή τιμή για το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: «Εκπαίδευση Στελεχών και Εκπαιδευτών ΙΕΚ» που πρόκειται να υλοποιηθεί από την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Το πρόγραμμα αποτελείται από τρεις αυτόνομες ενότητες, καθεμία από τις οποίες  οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν στην τιμή των 280 ευρώ έναντι της αρχικής που ανέρχεται στα 330 ευρώ. Στην περίπτωση που παρακολουθήσουν δύο ενότητες θα λάβουν επιπλέον έκπτωση 10%, ενώ εάν παρακολουθήσουν και τις τρείς ενότητες θα λάβουν πρόσθετη έκπτωση 20% επί της συνολικής τιμής.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 19/3/2017 στο σύνδεσμο που αναγράφεται στη συνημμένη ανακοίνωση του προγράμματος, με ταυτόχρονη κοινοποίηση του ενδιαφέροντος στο peyoaed@oaed.gr. Πληροφορίες:  210 6012297,  κα Κόκκου Χριστίνα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ.ΜΑΚΡΑΚΗΣ             Γ.ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ 
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου