oaednews

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΠΕΥ ΟΑΕΔ Σχετικά με τη συνάντηση με συναδέλφους των γραφείων ασφάλισης των ΚΠΑ2 της ΠΔΑΝ

Με αφορμή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΠΕΥ ΟΑΕΔ με τους συναδέλφους υπαλλήλους των Γραφείων Ασφάλισης των ΚΠΑ2 της ΠΔΑΝ, διαπιστώθηκαν αρκετά σημεία που επιδέχονται βελτίωσης τόσο σε οργανωτικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο στον κύκλο εργασίας τους.
Συγκεκριμένα, κρίθηκε σκόπιμο – μεταξύ των άλλων- να ζητηθεί   από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ:
·         Να υλοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν στα αντικείμενα των Γραφείων Ασφάλισης σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

·         Να συσταθεί  Γραφείο στο οποίο θα συμμετέχει και  δικηγόρος από τη Νομική Υπηρεσία του Οργανισμού προκειμένου να δίνονται απαντήσεις σε ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά αλλά και σε πιο σύνθετα θέματα (επισχέσεις κ.α.).
·         Να  δοθεί νέα παράταση στην αναζήτηση χρεών από τη στιγμή που για πολλές υπηρεσίες ο υφιστάμενος όγκος εργασίας είναι τεράστιος.
·         Να συσταθούν ομάδες εργασίας για την ομογενοποίηση των διαδικασιών και την ύπαρξη κοινών οδηγιών για τα αντικείμενα των Γραφείων Ασφάλισης. Να μη ζητείται από τους συναδέλφους να αναλάβουν το βάρος μιας απόφασης και να αυτενεργήσουν σε ζητήματα που χρήζουν σαφούς καθοδήγησης.

Αναμένουμε την ανταπόκριση της Διοίκησης του ΟΑΕΔ για την υλοποίηση των ανωτέρω αιτημάτων με στόχο τη δημιουργία  ενός ασφαλέστερου, λειτουργικότερου και αποτελεσματικότερου περιβάλλοντος για την εργασία των συναδέλφων.

  Για το ΔΣ 

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας 

Μακράκης Γ. Καραούλης Γ. 

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ Ε.Δ.Ε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή