oaednews

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΟΑΕΔ: Εργαστήρια κινητοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

 Ο ΟΑΕ∆ θέτοντας ως στόχο την παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρια Ενεργοποίησης- Κινητοποίησης Ανέργων στους Νοµούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. 

Μέσω του Εργαστηρίου θα παρασχεθεί στους συµµετέχοντες ολοκληρωµένη βιωµατική πληροφόρηση σχετικά µε τις Συµβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισµό (Συµβουλευτική Επαγγελµατικού Προσανατολισµού, Συµβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συµβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηµατικών Πρωτοβουλιών).


 Επισηµαίνεται ότι µετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούµενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωµένα προγράµµατα συµβουλευτικής.

 Το Εργαστήριο Ενεργοποίησης για τους Νοµούς Αττικής και Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί Πέµπτη 23/2/2017 από τις 09:30 έως τις 14:30 Ο ΟΑΕ∆ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόµενους να λάβουν µέρος. Μπορείτε να δηλώσετε συµµετοχή στους Εργασιακούς Συµβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕ∆ που είστε εγγεγραµµένος / εγγεγραµµένη. ∆ιευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr. 

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταυτόχρονα με τους άνεργους δεν υλοποιει & κανένα εργαστήρι "κινητοποίησης προϊσταμένων" η διοικηση?.... Τους "έφαγε" (τους περισσοτερους) το κουτσομπολιό & η αποποίηση πάσης φυσεως ευθυνων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή