oaednews

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου από την Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας



ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ 10                                                     
ΤΚ 41447 ΛΑΡΙΣΑ                    
ΤΗΛ FAX 2410-564501                                              Αριθμ Πρωτ.  04 . 23-01-2017
email: eyoaedke@oaed.gr
                                                                                Προς   Όλες τις Υπηρεσίες
                                                                      Μέλη μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                                                                            
Συνάδελφοι/σες
Μετά  το ανώνυμο, ανυπόστατο, ανυπόγραφο, και κακοήθες ( με τους ελαφρύτερους χαρακτηρισμούς ) δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας στην πόλη της Λαμίας, το οποίο καταφέρεται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των συναδέλφων υπαλλήλων του ΚΠΑ2 της Λαμίας, η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στους συναδέλφους οι οποίοι επιτελούν το καθήκον τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν και είναι αναγκασμένοι να εργάζονται ( υπό την πίεση των κοινωνικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια ) με λιγοστά ελλιπή και προβληματικά εργαλεία και με ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού.

Οι συνάδελφοι επιτελούν το έργο τους εφαρμόζοντας Υπουργικές Αποφάσεις- τις οποίες δεν έχουν συντάξει οι ίδιοι και η εφαρμογή τους είναι υπηρεσιακό τους καθήκον - και υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία η οποία ακολουθείται. Ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να υποβάλει αντιρρήσεις και να προσβάλει αποφάσεις με τεκμηριωμένο τρόπο. Όπως  σε όλες τις Υπηρεσίες έτσι και στο ΚΠΑ2 της Λαμίας ακολουθείται απαρέγκλιτα αυτή η διαδικασία.
Καταγγέλλουμε τέτοιου είδους δημοσιεύματα τα οποία σαν στόχο έχουν να πλήξουν τον εύκολο στόχο, τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ.
Δημοσιεύματα τα οποία προσβάλουν την επαγγελματική εμπειρία και την ηθική υπόσταση συναδέλφων, δίνοντας έναυσμα για απαράδεκτες συμπεριφορές του κοινού εντός των Υπηρεσιών μας. Προσβάλλοντας συναδέλφους οι οποίοι απλά….κάνουν καλά την δουλειά τους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους και ειδικά εκείνους του ΚΠΑ2 της Λαμίας  να μην λαμβάνουν υπόψη τους τέτοια δημοσιεύματα, και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους. Είναι η καλύτερη απάντηση στους κάθε λογής κακόβουλους, που επιθυμούν από ιδεολογικούς ή άλλους ιδιοτελείς, δικούς τους λόγους , να υποβαθμίσουν το ρόλο τους κατευθύνοντας τις στερεοτυπικές αντιλήψεις τους και τα εμμονικά τους σύνδρομα εναντίον τους .
Και καταλήγουμε με το απλό ερώτημα : τελικά τους ανώνυμους συντάκτες τέτοιων αυθαίρετων δημοσιευμάτων  ποιος τους ελέγχει;

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος                                                                  Μακρή Κλεονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου