oaednews

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τι απάντησε η Αντωνόπουλου για το ΟΠΣ

Κατά τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ το Δεκέμβριο   είχαν κατατεθεί  2 ερωτήσεις στην Βουλή για το ΟΠΣ ΟΑΕΔ, με αναφορά στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, (Κατάληψη και Στάση Εργασίας).  Η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ρ.Αντωνοπούλου, απαντώντας για το θέμα από το βήμα της Βουλής, επισήμανε ότι χρειάζονται άλλες 78 προσλήψεις προσωπικού (50 υπάλληλοι ΠΕ Πληροφορικής και 28 υπάλληλοι ΤΕ Πληροφορικής στον ΟΑΕΔ), για να λειτουργήσει ομαλά το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ. Όμως για να γίνουν οι προσλήψεις, πρέπει να δοθεί σχετική έγκριση από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
 
Έως τότε η αρμόδια Διεύθυνση Μηχανογράφησης του ΟΑΕΔ έχει αναλάβει τον συντονισμό των ανωτέρω ανάδοχων εταιρειών και από την μέχρι τώρα διερεύνηση του συστήματος, έχουν προταθεί βελτιώσεις και αλλαγές στην παραμετροποίηση των συστημάτων. Μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών, θα ακολουθηθεί μια περίοδος παρακολούθησης της απόκρισης του συστήματος ΟΠΣ και προσαρμογής του στην επιθυμητή βέλτιστη κατάσταση λειτουργίας.
Δυστυχώς τα προβλήματα συνεχίζονται ....Η πρόσληψη των 78 αργεί σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε δε ότι η κ. Αντωνοπούλου στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15/12 ,κατά τη διάρκεια της Στάσης Εργασίας είχε σημειώσει ότι μέσα Γενάρη το σύστημα θα λειτουργούσε κανονικά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου