oaednews

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΥ ΟΑΕΔ:Ανακοίνωση-καταδίκη χειροδικίας σε συνάδελφο


 Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο  την επίθεση και χειροδικία πολίτη σε βάρος του συναδέλφου- προϊσταμένου του ΚΠΑ2 Κερατσινίου σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Οι επιθέσεις (λεκτικές και σωματικές) συναλλασσομένων πολιτών σε βάρος εργαζομένων στον Οργανισμό είναι όλο και πιο συχνές.

 Η αγανάκτηση των πολιτών, η ανεργία, η φτώχεια, η ανέχεια, η γραφειοκρατία, η έλλειψη προσωπικού κ.ά. είναι μια σκληρή πραγματικότητα, της οποίας πρέπει να επιληφθεί η Πολιτεία. Ωστόσο, δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση δικαιολογητική βάση για χειροδικία από κανένα.

Καλούμε όλους ατομικά και συλλογικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 


Για το ΔΣ 

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας 

Μακράκης Γεώργιος   Καραούλης Γεώργιος  

6 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που καταδικάζουμε την χειροδικία στον συνάδελφο !
    Μήπως όμως θα έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο ? Και πριν με ρωτήσετε ¨τι να κάνουμε" , να σας θυμίσω ότι είναι καθήκον της διοίκησης του συνδικαλιστικού μας οργάνου η θωράκιση και η υπεράσπιση των συναδέλφων από τέτοιες ενέργειες και κανείς δεν πιστεύει ότι μιά ανακοίνωση είναι αρκετή.
    Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ . ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ....ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια διοικηση? εδω 5 μηνες δεν υπαρχει συστημα θα ασχοληθει με μιζερα πραγματα?

      Διαγραφή
  4. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ/ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΠΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΙΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ,ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΑΣ ! ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΕΥ ΟΑΕΔ ???? ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ??? ΛΙΓΟ-ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή