Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Ξενοδοχουπάλληλοι για ΟΑΕΔ

Για τακτικό black out στο σύστημα του ΟΑΕΔ κάνουν λόγο οι ξενοδοχουπάλληλοι του Νομού Ηρακλείου που με ανακοίνωσή τους καταγγέλουν ότι και φέτος, το σύστημα πληρωμής κατέρρευσε με αποτέλεσμα πολλοί άνεργοι  να κινδυνεύουν να μην πληρωθούν το επίδομα ανεργίας και το Δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται στις 16 του Δεκέμβρη. 
Αναλυτικά στην ανακοίνωση των ξενοδοχουπαλλήλων αναφέρονται τα εξής:
Κατέρρευσε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ για πολλοστή φορά φέτος με αποτέλεσμα οι άνεργοι να κινδυνεύουν να μην πληρωθούν το επίδομα ανεργίας και το Δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται στις 16 του Δεκέμβρη, ημερομηνία που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση ότι θα πληρωθούν οι άνεργοι.
Για να πληρωθούν οι άνεργοι μας όμως και τα διάφορα προγράμματα του ΟΑΕΔ, πρέπει να λειτουργεί το Ηλεκτρονικό σύστημα, κάτι που δεν γίνεται και υπεύθυνοι αποκλειστικά για αυτό είναι η Διοίκηση του ΟΑΕΔ και όχι οι εργαζόμενοι.
Η διοίκηση του ΟΑΕΔ ενώ γνωρίζει το πρόβλημα με το σύστημα δεν κάνει τίποτα για να το λύσει
και το αποτέλεσμα θα το δούμε την Παρασκευή 16 του μήνα όταν οι άνεργοι θα μείνουν απλήρωτοι.
Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να λύσει αμέσως το πρόβλημα και την αρμόδια Υπουργό να επιβάλει τις κυρώσεις σε αυτούς που ευθύνονται για το τακτικό black out που φέτος είναι συχνό φαινόμενο στο σύστημα του ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου