oaednews

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Δικαστική Διεκδίκηση δώρων

Προθεσμία μέχρι 23/12
Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, σε συνέχεια προηγούμενων ενεργειών και εξαιτίας θετικών πρωτόδικων αποφάσεων, προχωρά στην ήδη αναγγελθείσα αναδρομική διεκδίκηση των Δώρων 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 και 2016 με το δικηγορικό γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού (Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος του Ταμείου Νομικών).
Η διαδικασία για τους συναδέλφους που επιθυμούν να προσφύγουν είναι η ακόλουθη:

1. Καταθέτουμε το ποσό των 25 ευρώ στον λογαριασμό:

GR09 0140 3750 3750 0210 1060 084 ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ.
Η κατάθεση γίνεται στον λογαριασμό της Ομοσπονδίας για λόγους συντονισμού και ελέγχου της διαδικασίας. 
2. Συμπληρώνουμε την  επισυναπτόμενη αίτηση.
2. Υπογράφουμε το επισυναπτόμενο εργολαβικό.
3. Στέλνουμε την αίτηση, το εργολαβικό και  το αποδεικτικό της κατάθεσης από την Τράπεζα στο ακόλουθο email:    dvervesos@ath.forthnet.gr με κοινοποίηση στο email: omosp.ypal@oaed.gr  

Η παραπάνω διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι
23/12/2016

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που θέλουν διευκρινήσεις να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία μας.
Ενημερώνουμε, επίσης, ότι οι αποδείξεις πληρωμής για όσους συναδέλφους είχαν προσφύγει για τα έξοδα κίνησης, βρίσκονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας.  
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας με συνέπεια και σοβαρότητα.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Μακράκης     Γεώργιος
Ο Γ. Γραμματέας

Σπύρου Σπύρος



ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙΚΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ

                Στην Αθήνα  σήμερα, την  02/12/2016, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, δηλαδή αφ'ενός η Δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ασκληπιού αρ. 42, ΑΦΜ 997072878 ΔΟΥ Δ΄ Αθηνών, καλούμενη στο εξής εντολοδόχος και νόμιμα εκπροσωπούμενη για την υπογραφή του παρόντος από τον διαχειριστή της Δημήτριο Βερβεσό και αφ'ετέρου οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, καλούμενοι στο εξής " εντολείς " συμφώνησαν αμοιβαία και αποδέχθηκαν τα παρακάτω:

1. Οι εντολείς, υπάλληλοι του ΟΑΕΔ, έχουν αντιδικία με το ν.π.δ.δ με την επωνυμία «Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού», (ΟΑΕΔ) που εδρεύει στον Άλιμο, οδός  Εθν. Αντιστάσεως αρ. 8, λόγω μη καταβολής σε αυτούς, εκ μέρους του Ο.Α.Ε.Δ  των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών που αντιστοιχούν στα Δώρα Εορτών (δώρο Πάσχα, δώρο Χριστουγέννων) και επίδομα αδείας ετών 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 και 2016, τα οποία ο ΟΑΕΔ δεν τα καταβάλλει δυνάμει του ν. 4024/2011..
2. Με την παρούσα, οι εντολείς παρέχουν την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα προς την άνω εντολοδόχο Δικηγορική Εταιρεία, σύμφωνα με το άρθρο 92 παρ. 4 του Κώδικα "περί Δικηγόρων", να ασκήσει σχετική αγωγή κατά του ΟΑΕΔ ενώπιον αστικών και διοικητικών δικαστηρίων.              
Δια της παρούσης αναθέτουν στην άνω εντολοδόχο Δικηγορική Εταιρεία  την εντολή να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον κάθε Δικαστηρίου ή άλλης (Διοικητικής Αρχής) ή νομικού προσώπου για την διεκπεραίωση της άνω υποθέσεώς τους.
3. Οι εντολείς βαρύνονται με την υποχρέωση της καταβολής των δικαστικών εξόδων της παρούσης δικαστικής διεκδίκησης, τα οποία συμφωνείται ότι θα καταβάλουν είτε  αυτοπροσώπως ή μέσω του συνδικαλιστικού τους φορέα όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την εκδίκαση της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας  (δικαστικό ένσημο/αγωγόσημο, χαρτ/μα, μεγαρόσημα, παραστάσεις, αμοιβές Δικαστικών Επιμελητών, Συμβολαιογράφων, Τ.Ν., ΚΕΑΔ, ΤΠΔΑ, φωτοτυπίες, επικυρώσεις, δακτυλογραφήσεις, κρατήσεις υπέρ ΔΣΑ, Ταμείων και  ΦΠΑ κ.λ.π., γενικά έξοδα διαχείρισης της υπόθεσης όπως τηλέφωνα, οδοιπορικά,  καθώς και τις αμοιβές τρίτων συνεργαζόμενων  δικηγόρων, λογιστών ή άλλων προσώπων οι υπηρεσίες των οποίων θα χρειαστούν για την διεκπεραίωση της ώδε εντολής).
Ρητώς δηλ. συμφωνείται ότι συνάπτεται δια του παρόντος μεταξύ των εντολέων και της εντολοδόχου δικηγορικής εταιρείας γνήσια σύμβαση διοίκησης αλλοτρίων ως προς την διαχείριση των δικαστικών εξόδων, τα οποία οι εντολείς θα εγχειρίσουν στην εντολοδόχο δικηγορική εταιρεία προκαταβολικώς για κάθε εν γένει έξοδο και δαπάνη που θα πραγματοποιήσει για λογαριασμό τους κατά τον χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης ως ανωτέρω προαναφέρθηκαν και η δε εντολοδόχος δικηγορική εταιρεία ή όποιοι διάδοχοί της φυσικά ή νομικά πρόσωπα  θα αποδώσει  λογαριασμό και θα κάνει  εκκαθάριση με το πέρας της παρούσης εντολής.
Επίσης συμφωνείται ότι η εντολοδόχος Δικηγορική Εταιρεία δύναται να εξουσιοδοτεί άλλους δικηγόρους- συνεργάτες της, για να διενεργούν δικαστικές ή εξώδικες πράξεις για λογαριασμό των εντολέων, η αμοιβή των οποίων περιλαμβάνεται στα έξοδα διαχείρισης της εντολής μαζί με τα πάσης φύσεως λοιπά έξοδα και δαπάνες που θα  απαιτηθούν για την διεκπεραίωση της εντολής.
4. Tα έξοδα της εντολοδόχου δικηγορικής εταιρείας για όσες δικαστικές ενέργειες  χρειασθεί να λάβουν χώρα στο μέλλον (σύνταξη προτάσεων, άσκηση εφέσεως/αναιρέσεως κλπ) κατατεινουσών στη δικαστική επίλυση της άνω διαφοράς, ανέρχονται στο συνολικό ποσόν των  εικοσιπέντε ευρώ (25€) κατ’ άτομο και η αμοιβή της εντολοδόχου εταιρείας  συμφωνούν τα μέρη να ανέρχεται σε ποσοστό 5% επί του ποσού των οριστικώς  επιδικασθέντων.
5. Για όσα θέματα δεν ρυθμίζονται με την παρούσα σύμβαση εντολής δίκης, εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 722 επ. ΑΚ κι αρμόδια για την επίλυση αυτών είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.
6. Οι εντολείς παραιτούνται από κάθε δικαίωμά τους, όσον αφορά τη μείωση του πιο πάνω ποσού, θεωρούν δε τούτο νόμιμο, εύλογο και δίκαιο.
7.  Οι εντολείς ανέγνωσαν  ευκρινώς την παρούσα σύμβαση, που την θεωρούν  δίκαιη και γενόμενη προς το συμφέρον τους και παραιτούνται  παντός δικαιώματός τους για τη διάρρηξη αυτής.
ΟΙ  ΕΝΤΟΛΕΙΣ                                                                                     Η                                                                                   ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ                          ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ
                                                                                                                                      
 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΕΡΒΕΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 42 ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 114-71
ΤΗΛ.: 3647505, 3647348 FAX: 3647450
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ


ΟΝΟΜΑ:


ΕΠΩΝΥΜΟ:


ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ):



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ:


ΑΦΜ:
ΔΟΥ:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ    






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου