oaednews

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Πρόταση–σοκ του ΔΝΤ: Απαιτεί μόνιμο «κόφτη» στους μισθούς του Δημοσίου

Με νέες σκληρές απαιτήσεις φέρεται να επανέρχεται το ΔΝΤ, απαιτώντας μόνιμο «κόφτη» στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αγορά», σύμφωνα με το οποίο, το Ταμείο επανέρχεται με νέο πακέτο προτάσεων, ζητεί νέες περικοπές και -αν χρειαστεί- απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως η ίδια εφημερίδα, πάλι σε πρωτοσέλιδό της, εμφάνιζε τους δανειστές να απαιτούν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, απαίτηση που στη συνέχεια διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την κυβέρνηση και την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ανέφερε ότι ουδέποτε κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ζήτησαν οι δανειστές απολύσεις.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜ ΥΠ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Εθελουσία της Εθνικής Τράπεζας»

    Από μόνο του αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ τεραστίων διαστάσεων το οποίο διενεργείται από το σύνολο των «χρεοκοπημένων» συστημικών τραπεζών και επαναλαμβάνεται !!! σε τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς να το καταγγείλει ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ.
    Διευθυντής υπουργείου , με πτυχίο, 35 χρόνια, εφάπαξ 35.000€, φύλακας στην Εθνική Τράπεζα, απόφοιτος δημοτικού, 35 χρόνια, 160.000€.
    Αυτό δεν είναι απατεωνιά, είναι η αλητεία του αιώνα.
    Και 25.000€ σε κάθε παιδί μόλις φθάσει τα 25.
    Τα ίδια σε όλες τίς" εθελούσιες " των χρεοκοπημένων τραπεζών.
    Να επιστραφούν, με παρακράτηση απο σύνταξη, οτιδήποτε δόθηκε πάνω απ τίς 35.000€.
    Η Εθνικη τραπεζα εχοντας αποταμιευσει τεραστια κερδη όλα αυτά τα χρονια δινει δωρο 3,5 χρονια μισθους στους υπαλληλους που αποχωρουν.
    Αλλωστε αυτό κανουν και ολες οι άλλες ιδιωτικες επιχειρήσεις που απολυουν στην Ελλαδα.
    Σε ποια άλλη επιχειρηση στην Ελλαδα η το εξωτερικο μια εταιρια που εχει χρεωκοπησει δινει αυτά τα δωρα στους υπαλληλους της?
    Και που τα βρισκει τα λεφτα αφου είναι αφραγκη?
    Παιρνει δανεικα από το κρατος που τα δανειζεται από την τροικα για να εχει η τραπεζα ιδια κεφαλαια και να μην χαθουν οι καταθεσεις και τα λεφτα της ανακεφαλαιοποιησης που είναι χρεος του ελληνικου λαου τα μοιραζει στην ΟΤΟΕ!
    Ο υπολοιπος ελληνικος λαος με το αιμα του πληρωνει το παρτυ της ΟΤΟΕ!
    Οι ανεργοι, οι αστεγοι οι μισθωτοι που φτυνουν αιμα δινουν από 180.000 Ευρω στους πονηρους της ΟΤΟΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ 300.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ (ΤΥΠΟΥ STAGE) ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) ΚΑΙ -ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ "ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ" ΑΡΙΣΤΕΡΗ- ΝΑ ΤΟΥΣ .... ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.
    ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή