oaednews

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ- Επείγουσα Ανακοίνωση

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για το χαμό που περιγράφουν τα τοπικά ΜΜΕ για τα ΚΠΑ Σύρου και όλες τις παρόμοιες πληροφορίες που συλλέγουμε από τα ΚΠΑ Αλικαρνασσού, Ρόδου, Αρχαγγέλου, Χανίων, των Επτανήσων και αλλού επισημαίνουμε τα εξής:
 

Υπηρεσίες όπως αυτές αντιμετωπίζουν σε σταθερή βάση κάθε χρόνο το μεγάλο "κύμα" -πλέον "τσουνάμι"- των ανέργων! Το συνεχώς μειούμενο προσωπικό των Υπηρεσιών μας υπερβάλλει εαυτόν, για να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Τα ωράρια των συναδέλφων ξεπερνούν κατά πολύ τα προβλεπόμενα. Πλέον παίρνουν δουλειά ακόμα και στο σπίτι και εργάζονται μέχρι και τα Σαββατοκύριακα αδιαμαρτύρητα και απλήρωτα! Εκτός από το τεράστιο αυτό φόρτο εργασίας οι συνάδελφοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δυσλειτουργίες των πληροφοριακών συστημάτων του Οργανισμού. Ναι, αυτών των συστημάτων που στο μεγαλύτερο βαθμό τους διαχειρίζονται ιδιώτες...!!! Παράδειγμα, απ' τα συνηθισμένα, η προχθεσινή Δευτέρα που το σύστημα ήταν εκτός και τις ουρές να μεταφέρονται την Τρίτη, όπου το σύστημα σερνόταν. Αδιαχώρητο στις Υπηρεσίες με τους πολίτες να εξοργίζονται και να στρέφονται κατά των συναδέλφων. 

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους, τους οποίους και επιβραβεύουμε για τον τρόπο εργασίας τους κάτω από αυτές τις συνθήκες! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την καλή λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων, την πρόσληψη προσωπικοί, τον αρτιότερο σχεδιασμό για όλες τις Υπηρεσίες και, κυρίως, για εκείνες που πραγματικά βρίσκονται σε κατάσταση "εππιστράτευσης" αυτό τον καιρό!

Συνάδελφοι, 

πριν καν ολοκληρώσουμε την ανακοίνωσή μας ήρθε η επιβεβαίωση των λόγων μας. Σήμερα, Τετάρτη, στο ΚΠΑ Αλικαρνασσού συνάδελφοι έπεσαν θύματα χειροδικίας από εξαγριωμένους πολίτες!!! Τέρμα τα λόγια! Καταδικάζουμε το γεγονός και θα αναζητήσουμε ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση.... Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους που δέχθηκαν την επίθεση. Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ κηρύσσει για σήμερα, Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016, απεργία-αποχή των Υπαλλήλων του ΚΠΑ Αλικαρνασσού από τα καθήκοντά τους. 

Απευθυνόμαστε προς όλους και διατρανώνουμε ότι δεν θα περιμένουμε "τον Θεό να βάλει το χέρι του" για να μην έχουμε και άλλα και περισσότερα "παρατράγουδα". Λύσεις σήμερα!!!

3 σχόλια:

  1. ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ, Η ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΕΚΤΙΚΗ, ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ, ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΤΟΝΙΖΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΕΡΜΑ..ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΡΜΑ Ο..ΟΑΕΔ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΟΡΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΛΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΣ, ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ, ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή