Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Αίτησης απόσυρσης εγγράφου

Αίτημα απόσυρσης του υπ’ αριθμό πρωτ.: 77598 εγγράφου της Διοίκησης

 Με αφορμή το υπ αριθμό πρωτ.:77598  έγγραφο της Διοίκησης, που αφορά στην αφαίρεση της δυνατότητας τροποποίησης στοιχείων συναλλασσομένων από τους «κοινούς χρήστες του ΟΠΣ»  και τη μεταβίβαση της σχετικής  αρμοδιότητας μόνο στους Προϊστάμενους των Τμημάτων Ασφάλισης και Απασχόλησης των Περιφερειακών Διευθύνσεων,  στους οποίους θα αποστέλλονται τα αιτήματα τροποποίησης στα βασικά στοιχεία (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΙΚΑ, Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης) επισημαίνουμε ότι δεν κατανοούμε το γεγονός, σε μια εποχή που θα έπρεπε να καταβάλλεται προσπάθεια μείωσης της γραφειοκρατίας, η διόρθωση βασικών στοιχείων των συναλλασσομένων να  αποτελεί μέρος της γραφειοκρατίας και εν τέλει της δυσλειτουργίας ενός Οργανισμού με τεράστιο όγκο συναλλασσομένων. 
Δεν κατανοούμε, επίσης, την έλλειψη εμπιστοσύνης στους «κοινούς θνητούς-χρήστες του συστήματος», οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με τους συναλλασσόμενους ανέργους και για τυχόν λάθος στα βασικά στοιχεία, θα πρέπει να ακολουθείται ολόκληρη διαδικασία, χρονοβόρα και κοστοβόρα,  τη στιγμή πού οι υπηρεσίες "στενάζουν" από έλλειψη προσωπικού.
Ζητούμε από τη Διοίκηση την άμεση απόσυρση του σχετικού εγγράφου. 


Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος              Ο Γ. Γραμματέας
Μακράκης Γεώργιος           Σπύρου Σπύρος2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΚΡΑΚΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟΣΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ..ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ...ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ Η/Υ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ... ΡΕ ΚΑΡΜΙΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή