oaednews

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Εβδομάδα εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις νέες ανάγκες της Διαχείρισης Σταδιοδρομίας

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου LEADER που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ERASMUS+, θα οργανώσει μία εβδομάδα εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις νέες ανάγκες της Διαχείρισης Σταδιοδρομίας και αναζήτησης εργασίας, από 3 μέχρι 7 Οκτωβρίου 2016.
Στην εβδομάδα αυτή θα παρουσιαστούν οι νέες ανάγκες και προτάσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων Διαχείρισης Σταδιοδρομίας καθώς και τα νέα μοντέλα και εργαλεία εκπαίδευσης. Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε την εμπειρία εξειδικευμένων στελεχών από 8 διακεκριμένους φορείς (Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα) 6 χωρών που συνεργάζονται με το ΟΠΑ στο έργο αυτό.

Μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα του έργου LEADER στο σύνδεσμο: www.leaderproject.eu

Ακολουθούν ενδεικτικά κάποια από τα αντικείμενα τα οποία θα απασχολήσουν την ημερίδα και τις ομάδες εργασίας:
  • Κατανόηση του Πλαισίου Δεξιοτήτων Διαχείρισης της Σταδιοδρομίας-ΠΔΔΣ (Derby University).
  • Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: ο ρόλος των Πανεπιστημίων (ΟΠΑ).
  • Εργαλεία στο διαδίκτυο για την εκπαίδευση και συμβουλευτική της σταδιοδρομίας (Camerino University).
  • Νέες ανάγκες στην ανάπτυξη ενός ΠΔΔΣ σε περίοδο οικονομικής κρίσης (ΟΠΑ).
  • Καλές πρακτικές από τις συνεργαζόμενες χώρες.
Προκειμένου να προχωρήσετε σε αίτηση συμμετοχής είτε για την ημερίδα 4 Οκτωβρίου 2016, είτε για τις ομάδες εργασίας, παρακαλώ επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/G702q20dtLE2648x1.

Στις ομάδες εργασίας ο αριθμός θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας και της ώρας κατά την οποία θα κάνετε την οριστική καταχώρηση της αίτησης σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την κα Αγγελική Παναγιωτίδου: apan@aueb.gr ή την κα Άννα Ανδρικοπούλου, project manager: aadricop@yahoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου