oaednews

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Μεταφορά των αποθεματικών του ΟΑΕΔ στην ΤτΕ

Η απόφαση που συζητά το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ είναι η μεταφορά 100 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της ΤτΕ.

Τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε εμπορικές τράπεζες, ώστε ο οργανισμός να καταβάλει πληρωμές σε δικαιούχους και προμηθευτές.

Οι εσπευσμένες κινήσεις της κυβέρνησης, που επαναφέρει την ΠΝΠ του 2015, για μεταφορά αποθεματικών των ταμείων και ΝΠΔΔ σε λογαριασμό της τράπεζας της Ελλάδος, δείχνει το στενό ταμειακό πρόβλημα που υπάρχει.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη


5 σχόλια:

  1. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ...ΟΣΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ Ο ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΝ ΟΑΕΔ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ζήτημα χρόνου να μπει λουκέτο και στον ΟΑΕΔ. Χωρίς προγράμματα κι επιδόματα ποιος ο λόγος ύπαρξής του; Χωρίς επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις πως θα μπορέσει ο εργασιακός να κάνει τη δουλειά του; Με τι κίνητρα θα κάνει ο εργοδότης προσλήψεις; Και ας μην το ξεχάσουμε ποτέ. ΟΕΚ και ΟΕΕ έκλεισαν για να μπει χέρι στο αποθεματικό τους.Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 23/4/2016 4.57ΜΜ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΩΣ ΝΙΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ/2012..
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, μπορεί να ήταν προτιμότερο να μέναμε όλοι απλήρωτοι σήμερα μαζί με όλους τους συνταξιούχους της χώρας και ταυτόχρονα να κάναμε απεργία διαρκείας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή