oaednews

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Μάκης Απάζογλου: κάλεσμα για επανεκκίνηση στην εκπροσώπηση των συναδέλφων

Μετά από μία επίπονη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα επικοινωνία με τους συναδέλφους μέσα στίς υπηρεσίες τους, φθάσαμε στο τέρμα ενός συγκλονιστικού οδοιπορικού. Στοιχηθήκαμε στην πρόκληση της πραγματοποίησης 24 τοπικών συνελεύσεων την στιγμή που η απερχόμενη διοίκηση του Συλλόγου μας φρόντισε αυτό να καταστεί σχεδόν αδύνατον επισπεύδοντας αδικαιολόγητα τις προγραμματισμένες εκλογές (που έπρεπε να γίνουν μετά περίπου από δύο μήνες) .

Δώσαμε και πήραμε ενημέρωση .

Ο κάθε υποψήφιος τού συνδυασμού μας ανέλυσε και από ένα κομμάτι του προγράμματος διοίκησης του Συλλόγου μας της επόμενης περιόδου.

Κοινός τόπος όλων μας, αποδείχθηκε η δίψα των συναδέλφων μας για επικοινωνία.

Συνάδελφοι δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι. Είχα την ευλογία να καταφέρω να επικοινωνήσω με τους περισσότερους από εσάς άμεσα και να διαπιστώσω ότι θα καταστήσετε πλειοψηφική την πρότασή μας στις 15-4-2016.

Σας διαβεβαιώνω ότι η πολιτεία μας περιέχει έν σπέρματι τις παρουσιάσεις μας στις υπηρεσίες σας. Δώστε μας την ευκαιρία η έμπειρη ομάδα μας να επανεκκινήσει τον Σύλλογό μας.


Μάκης Απάζογλου

ΚΠΑ2 ΕΔΕΣΣΑΣ

6982448996

13-4-2016


ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΕΙ ΜΕΜΝΗΣΘΑΙ

ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΑΡΧΕΙ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ ΑΓΑΘΩΝ

5 σχόλια:

  1. Προφανώς οι "διαπιστώσεις" του συναδέλφου, ήταν λάθος.Μάλλον επειδή οι διαπίστωση των πολλών οτι ολα τα χρόνια που η παράταξη του ήταν στη διοίκηση, μόνο στον τομέα των "ρουσφετιών" στους "κολλητούς" , τα πήγε καλά ! Α', και στα "ταξιδάκια" !
    Well, ας αφήνουμε καλύτερα τους συναδέλφους να κρίνουν και να διαπιστώνουν, ας μην προσπαθούμε να τους "καπελώνουμε" και να εξαφανιζόμαστε μετά τις εκλογές....
    Οι συνάδελφοι επιβράβευσαν την χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση του συλλόγου,με πολύ μεγαλύτερα από τα προηγούμενα, ποσοστά !
    Ευχαριστώ για την υπομονή και τον χώρο.
    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ? ΗΡΘΕ ΝΑ ΡΩΣΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΚΠΑ? ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ? ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ? ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ? ΠΩΣ ΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η' ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Ε-ΜΑΙΛ Η' ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ? ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ? ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΠΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν "παρανοϊκοί Προϊστάμενοι";
      Απίστευτο!!!!

      Διαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ 17/04/2016 10.08μμ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ. ΣΕ ΟΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ.ΜΑΚΑΡΙ.ΜΑΚΑΡΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 17/04/2016 10.08μμ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ειναι η πραγματικοτητα δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή