oaednews

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή από την ομάδα των 19 νέων Συμβούλων ΣΑΕΠ του ΟΑΕΔ


11/02/2016                                       

Αξιότιμη κα  Διοικήτρια,                  
Με την παρούσα επιστολή, η ομάδα των 19 Συμβούλων του Οργανισμού που συμμετείχαμε στο «Πρόγραμμα Κατάρτισης – Εξειδίκευσης Εργασιακών Συμβούλων στη Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της λειτουργίας των Κέντρων Προώθησης της Απασχόλησης» και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2015, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε δίνοντάς μας την ευκαιρία να εισπράξουμε τις πολύτιμες αυτές γνώσεις.
Έχοντας υλοποιήσει ο κάθε Σύμβουλος από εμάς 2-4 ομάδες ΣΑΕΠ, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας και τα συναισθήματά μας.


Αισθανόμαστε «τυχεροί» διότι εκπαιδευτήκαμε σε κάτι που ως τώρα απλά γνωρίζαμε, ενώ τώρα είμαστε απόλυτα «δεμένοι», με τη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ.

Όταν ξεκίνησε το «ταξίδι» της εκπαίδευσης μας, δεν φανταζόμασταν πόσο χρήσιμοι θα ήμασταν για τους ανέργους. Νιώθουμε ότι με τη συμμετοχή μας στη διαδικασία της «Συμβουλευτικής» προσφέρουμε ουσιαστικό έργο.
Από τις ομάδες που έχουν έως τώρα υλοποιηθεί, οι αξιολογήσεις των συμβουλευόμενων έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας! Τα σχόλια είναι ιδιαίτερα θετικά τόσο για τους Συμβούλους όσο και για τον Οργανισμό και στο έργο που επιτελεί. Μας ενθαρρύνουν και μας υποχρεώνουν να είμαστε σε συνεχή ενημέρωση, ενώ οι όποιες παρατηρήσεις τους αφορούν κυρίως στη μικρή διάρκεια του προγράμματος.
Οι «Συμβουλευτικές» είναι το πιο δυναμικό κομμάτι του Οργανισμού. Οι συμβουλευόμενοι φαίνεται να έχουν ανακαλύψει ένα «νέο» Οργανισμό, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες που σε κανέναν άλλο Φορέα δεν υπάρχουν.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιτυχία αυτή και ο ενθουσιασμός που τη συνοδεύει οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εκπαίδευσή μας. Όλοι οι εκπαιδευτές- συνάδελφοι, μας πρόσφεραν με ανιδιοτέλεια τις γνώσεις τους και την πολυετή εμπειρία τους. Ένιωσαν την αγωνία μας και μοιράστηκαν μαζί μας το πλούσιο και κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό τους.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη συντονίστρια όλης αυτής της προσπάθειας, εισηγήτρια και επιστημονική υπεύθυνο της εκπαίδευσής μας, την κα Κωνσταντινιά Δόλγυρα για τη διαρκή συμπαράσταση της και την αμέριστη υποστήριξη που μας παρέχει. Την αγάπη και το πάθος που έχει για τη δουλειά της μας το μετάδωσε με τόσο «δυνατό τρόπο» που αποτελεί για όλους μας κινητήρια δύναμη στο νέο μας ξεκίνημα.....είναι η σπίθα που άναψε μέσα μας και θα μεταλαμπαδεύεται στις ομάδες.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Θεοδώρα Μακρή, που ως αρμόδια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Συντονισμού & Ανάπτυξης Δικτύου Υπηρεσιών Απασχόλησης, υποστήριξε αυτήν την εκπαίδευση από την αρχή μέχρι το τέλος της.
Τέλος, ευελπιστούμε οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την ενδυνάμωσή του και που με ανιδιοτέλεια τις προσφέρει ο Οργανισμός στους ανέργους, στο μέλλον να αναπτυχθούν περισσότερο και να σας βρούμε αρωγό σε αυτήν την προσπάθεια διότι οι άνεργοι το έχουν ανάγκη αναλογιζόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε ως χώρα.
Με τιμή,
Η ομάδα των 19 νέων Συμβούλων ΣΑΕΠ

Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ
1
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΠΑ2 ΑΓΡΙΝΙΟΥ
2
ΒΑΒΟΥΡΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΠΑ2 ΤΟΥΜΠΑΣ
3
ΒΑΞΕΒΑΝΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΚΠΑ2 Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
4
ΒΕΙΚΟΥ
ΘΩΜΑΙΣ
ΚΠΑ2 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
5
ΒΛΑΧΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ
ΚΠΑ2 Ν. ΙΩΝΙΑΣ
6
ΒΛΥΣΙΔΟΥ
ΣΕΒΑΣΤΗ
ΚΠΑ2 ΧΙΟΥ
7
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΣΤΕΛΛΑ
ΚΠΑ2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
8
ΚΟΥΤΣΟΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑ
ΚΠΑ2 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
9
ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΠΑ2 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
10
ΚΡΗΤΣΙΜΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΠΑ2 ΑΧΑΡΝΩΝ
11
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΠΑ2 ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
12
ΜΗΤΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΠΑ2 ΧΑΛΚΙΔΑΣ
13
ΜΟΥΧΑΛΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΚΠΑ2 ΝΕΑΠΟΛΗΣ
14
ΠΑΠΠΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΚΠΑ2 ΝΙΚΑΙΑΣ
15
ΠΑΣΤΡΩΜΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΠΑ2 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
16
ΡΟΥΜΕΛΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΠΑ2 ΑΡΙΔΑΙΑΣ
17
ΣΙΑΝΔΡΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΠΑ2 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
18
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΠΑ2 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
19
ΨΑΡΡΟΣ
ΞΕΝΟΦΩΝ
ΚΠΑ2 ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου