oaednews

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Προσοχή-Προσοχή: Μόνο μέσω διαδικτύου ή ΚΕΠ θα παρέχονται από Δευτέρα σειρά υπηρεσιών του ΟΑΕΔ

Από τη Δευτέρα μία σειρά υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού θα παρέχονται μόνο μέσω διαδικτύου, με τη χρήση κωδικών πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕΔ ή μέσω ΚΕΠ. Ανάμεσα τους η ανανέωση της κάρτας ανεργίας και τα ειδικά επιδόματα.
AdTech AdΓια την εξυπηρέτησή τους, οι συναλλασσόμενοι είτε θα πιστοποιούνται ως χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (1. παραλαμβάνοντας Κλειδάριθμο από ένα Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης – ΚΠΑ ΟΑΕΔ, ή 2. χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων) είτε θα απευθύνονται σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, έχοντας μαζί τους ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Οι σχετικές οδηγίες για εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr καθώς και στη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook.
Εγκύκλιος για την μετάβαση στην αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών του ΟΑΕΔ έχει αποσταλεί σε όλα τα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ, στα οποία από τις 4 Ιανουαρίου θα γίνεται και διανομή σχετικού πληροφοριακού υλικού. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ενημερωθούν εγκαίρως για τις αλλαγές στην πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την καλύτερη, αμεσότερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους.
Δείτε στο συνημμένο πώς διαμορφώνεται η παροχή Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ ανά σημείο πρόσβασης.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε οδηγίες
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τα σημεία πρόσβασης.
Διευκρίνιση: Για τους συναλλασσόμενους που έχει εκδοθεί κλειδάριθμος δεν χρειάζεται να προσέλθουν εκ νέου στα ΚΠΑ2 για να εκδοθεί ΝΕΟΣ.

19 σχόλια:

  1. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΚΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ??
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΜΕ ΓΙΑ ΚΕΠ?
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΕΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΕΣ ΑΠΌΦΑΣΕΙΣ?
    ΑΥΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/01/2016. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ. ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ???? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΠΑ ΤΗΣ Π.Κ.Μ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ?
    ΕΥΓΕ! ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρισιές απο τους συναδέλφους στα ΚΕΠ, ταλαιπωρία για τους ανέργους, καμια συννενόηση... Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ) ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ.
      ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ.
      ΝΟΜΙΖΩ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.
      ΚΑΛΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ.

      ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
      Ε. ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ

      Διαγραφή
    2. Νομίζω πως η συνάδελφος που μιλάει επώνυμα έχει απόλυτο δίκιο. Οι συνάδελφοι που αναφέρονται στην εγκύκλιο έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους αυτές τις πρώτες μέρες εφαρμογής των νέων διαδικασιών και φυσικά δε φταίνε σε τίποτα. Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια θα πρέπει να εκφράζουν απόψεις και όχι βρισιές σε συναδέλφους, η ευγένεια είναι προϋπόθεση σε κάθε αρχή μέση και τέλος ενός διαλόγου.... όποιος κι αν μιλάει με όποιο κι αν μιλάει, επώνυμα ανώνυμα με ή χωρίς ιδιότητα

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ συνάδελφε τους υπαλλήλους της α' γραμμής τους σκέφτηκες που αντιμετωπίζουν το κοινό καθώς και τις αντιδράσεις των υπαλλήλων του ΚΕΠ? Η μεταφορά των αναφερομένων αρμοδιοτήτων αποφασίστηκε νομίζω τον ΑΎΓΟΥΣΤΟ.Η σχετική εγκύκλιος έφτασε στα ΚΠΑ 30/12/2015.Γιατί?Λάβε υπόψη σου και την απόφαση των ΝΕΕ 7 ημέρες πρίν εν μέσω αργιών-αδειών-ασθενειών .Τι να σου κάνουν οι εναπομείναντες υπάλληλοι?.....Σκέψου ποιοι ξεπερνούν τους εαυτούς τους καθώς και τις συνθήκες εργασίας!!!!!!!Έγκαιρος προγραμματισμός για να διευκολυνθεί η κατάσταση................'Ελεος.............

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ συνάδερφε, μιας και μιλάω επώνυμα και όχι ανώνυμα, καταλαβαίνω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδερφοι στην "πρώτη γραμμή", τα ασπάζομαι, εγώ και όλοι οι υπόλοιποι συνάδερφοι της Διοίκησης. Ωστόσο, κάποια στιγμή, θα πρέπει να αντιληφθείτε πως δεν είναι ευθύνη των αρμοδίων, ως προς την πληροφόρηση, υπαλλήλων η όποια καθυστέρηση. Δεν εγκρίνουν ούτε υπογράφουν. Διεκπεραιώνουν εντολές των ανωτέρων τους. Κάποιοι από εμάς, δεν είχαμε ούτε αργίες ούτε άδειες την περίοδο αυτή, μόνο και μόνο για να προλάβουμε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα και για να προβλέψουμε τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν. Φυσικά, δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Δεν μπορείς να ξέρεις, συνάδερφε, πόσο καιρό δουλεύαμε πάνω σ' αυτό, δεν μπορείς να ξέρεις τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, δεν μπορείς να ξέρεις, γενικότερα, τα όποια προβλήματα είχαμε να επιλύσουμε.

      Κύριοι συνάδερφοι, με όλη την εκτίμηση που σας έχω, και νομίζω πως στα 25 χρόνια υπηρεσίας μου, το έχω δείξει κιόλας, ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα! Όποιος θεωρεί πως μπορεί να τα κάνει όλα καλύτερα, με την ευχή μου, να ανταλλάξουμε θέσεις.
      Αρκετά με την καραμέλα της πρώτης, δεύτερης τρίτης γραμμής. Η κάθε θέση έχει τη δική της ευθύνη και πρέπει να το καταλάβουμε πριν αλληλοσφαχτούμε.
      Δε θέλω να δώσω άλλη συνέχεια, ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το μυαλό του, δεν μπορώ να πω πως δεν με ενόχλησε το σχόλιο του συναδέλφου γιατί ποτέ μου δεν ήμουν "μανδαρίνος" ούτε ύφος έχω, πάντα απαντώ στα τηλέφωνα για να εξυπηρετήσω τους συναδέλφους της "πρώτης γραμμής" (μιας και θέλετε ταμπέλες) και θα ήθελα πολύ να μου πει ο συνάδερφος το όνομά του, πρώτον, γιατί θέλω να μιλάω επώνυμα και, δεύτερον, αν κάπου τον έχω ζημιώσει ή δεν έχω λύσει κάποιο πρόβλημα του, να του ζητήσω συγνώμη γιατί στάθηκα ανάξια της "θέσης" μου.

      Καλή χρονιά να έχουμε, καλή δύναμη σε όλους τους συναδέρφους, δεν ξεχωρίζω πρώτη, δεύτερη ή τρίτη γραμμή, ο καθένας έχει το ρόλο του σ' αυτόν τον Οργανισμό, όμως, κυρίως, καλή συνεργασία μεταξύ μας γιατί, ως γνωστόν, τα κάστρα πέφτουν από μέσα.

      Με εκτίμηση
      Ε. Καλλιάνου

      Διαγραφή
    5. Απαντώντας στο σχόλιο της Συναδέλφου έπισημαινω ότι δεν ασκώ κριτική στους υπαλλήλους της Διοίκησης.Αναφέρομαι στον κακό προγραμματισμό και δεν νομίζω να αμφισβητείται από κανένα.Αναφέρομαι στην ανατροπή κάθε προγραμματισμού των αποδεκατισμένων από προσωπικό υπηρεσιών ,αναφέρομαι στην ανατροπή του σχεδιασμού της προσωπικής ζωής των υπαλλήλων ,αναφέρομαι στην πίεση που ασκείται για την υλοποίηση αποφάσεων της τελευταίας στιγμής και στην ένταση που δημιουργείται ως συνέπεια αυτού.
      Διαφωνώ στην έκφραση "της καραμέλας της πρώτης γραμμής" διότι μόνο όποιος δεν την έχει γευτεί δεν την κατανοεί.Όπως και να το κάνουμε είναι το 'ανάχωμα
      και ταυτόχρονα η εικόνα του Οργανισμού.
      Δεν πρόκειται να αλληλοσφαχτούμε αλλά να κατανοήσουμε ο καθένας την ευθύνη και τα προβλήματα της θέσης του άλλου.Αυτό φυσικά δεν αναιρεί τις ευθύνες για την καθυστέρηση που υπήρξε σχετικά με την ενημέρωση της συγκεκριμένης αναφοράς.Τελικά αν ισχυριστούμε ότι όλα εξελίχθησαν ομαλά εξαπατούμε τους εαυτούς μας.
      Καλή Χρονιά σε όλους και επιμένω ότι η άποψη της α' γραμμής προλαμβάνει παρόμοιες καταστάσεις.

      Διαγραφή
  6. Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ, ΜΗ ΠΩ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ??? Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ???
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΛΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ? ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ BLOG?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα σοβαρευτείτε. Αν δεν το ξέρει κάποιοι έχουν φροντίσει να μη το μάθει

      Διαγραφή
  8. Μπάχαλο!!! Ούτε όρια υπηρεσιών εχουν τα ΚΕΠ ούτε δικλείδες ασφαλείας για τις αιτήσεις επιδομάτων , δηλαδή οποίος θέλει κάνει αιτηςη για επίδομα χωρίς να δικαιούται με αποτέλεσμα διπλή ταλαιπωρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
      ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΠ.
      ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ΄ΟΨΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  9. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ... ΠΩ ΠΩ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΚΕΠ ΚΑΙ ΔΙΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Ή ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΠΑ.ΤΑ ΚΕΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΆΛΛΗΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνάδελφοι καλή χρονιά πρώτα απο όλα! Δεύτερον δεν ξέρω κ θα ήθελα να μάθω ποιος ιθύνων νους επεξεργάστηκε ολο αυτο με τα ΚΕΠ Γιατί μόνο προς το συμφέρον του πολίτη δεν φαίνεται να είναι! Επιδόματα μητρότητας, που απαιτείται προσεκτικός έλεγχος ως προς τα δικαιώματα της μητέρας γίνονται τωρα στο πόδι! Επίδομα μακροχρόνιων ανέργων μπαίνουν κ κάνουν αιτήσεις οι πάντες χωρίς να έχουμε πρόσβαση στη ΓΓΠΣ. Όλα είναι απορριπτικα Εμείς τελικά τι ρόλο θα έχουμε? Του μάντη? Θα μαζεύουμε αντί αποφάσεων υπαγωγής απορριπτικές? Θα πρέπει λοιπόν να μας πουν για τι είδους υπαλλήλους μας θέλουν! Τωρα κ ο κόσμος ταλαιπωρείται κ η δουλειά του δεν γίνεται. Ας είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες διασυνδέσεις πρώτα να είχαμε κωδικούς να δουλεύαμε online με όλες τις Υπηρεσίες κ μετα να καμαρώνουμε ότι γίνονται όλα ηλεκτρονικά! Οι υπηρεσίες πηζανε στον κόσμο απο τις ανανεώσεις καρτών κ τις βεβαιώσεις! Όλα τα άλλα ήταν σε νορμάλ καταστάσεις! Τωρα μεταφέρθηκε ο μεγάλος όγκος στα ΚΕΠ χωρίς να έχει εκπαιδευτεί το προσωπικό! Ελλάς το μεγαλείο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
      ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΩΤΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΚΕΠ.
      - ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΓΕ ΣΕ CAPITAL CONTROL, ΤΙ ΟΔΗΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ Λ/ΣΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ?
      ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
      - ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ?
      - ΟΙ ΣΥΝΑΛ/ΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΤΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
      - ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΠ?
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
      ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ -ΧΘΕΣ- ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
      ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
      ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

      Διαγραφή