oaednews

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
                     ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
 
 



ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
 
  


Αθήνα, 01-07-2015

                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κ. Μαρίας Καραμεσίνη θα αναρτηθούν αύριο, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, και ώρα 11 π.μ., στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr και στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι καλούνται να προσέλθουν άμεσα στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν Συστατικό Σημείωμα Υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα / «Οδηγός Εφαρμογής Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα» και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

4 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάτε στους Δήμους και όταν έρθει η ώρα να σας πληρώσουν να δω τι θα σας δώσουν. Ίσως κανένα κουπόνι ή λίγο κρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σκεφτομαι να μην παω καθολου ουτε το παραπεπτικο να παρω απο τον οαεδ τι κυρωσεις θα εχω αν μπορει καποιος να μου πει τι γινεται σε αυτην την περιπτωσει οταν την εκανα γουσταρα τωρα οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή