oaednews

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ για κάρτες απεριορίστων διαδρομών 2015

Συνάδελφοι,

Σας ανακοινώνουμε ότι, όπως κάθε χρόνο, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης καρτών απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση, κατόπιν συμφωνίας της ΑΔΕΔΥ με τον ΟΑΣΑ.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να εκδώσει κάρτα απεριορίστων διαδρομών παρακαλείται να έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ.

Ενημερώνουμε ότι:

Η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών κοστίζει:
320€ - 15% = 272€ και με την έκπτωση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 265€  

Η εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών κοστίζει:
165€ - 13% = 143,55€ και με την έκπτωση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 140€

Οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ - Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) - και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα Κορωπί –Αεροδρόμιο του ΜΕΤΡΟ.


Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να προσκομίσουν το ανάλογο ποσό και φωτογραφία τους μέχρι την 25/1/2015.

Επισημαίνουμε ότι η ισχύς της κάρτας, όσων συναδέλφων είχαν εκδώσει το 2014 κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα,  παρατείνεται για ένα ακόμα μήνα, εξαιτίας της μείωσης της τιμής των εισιτηρίων, με την επίδειξη του τελευταίου κουπονιού.  



 

1 σχόλιο:

  1. Αθλιότητες Δημοσίων Υπαλλήλων και ΟΑΣΑ, ενώ ο άνεργος δεν δικαιούται μειωμένο εισιτήριο και τρώει πρόστιμο οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν έκπτωση 15% στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών!!!! καμαρώστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή