oaednews

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Απάντηση Νίκου Συρμαλένιου στον Κώστα Μακρή για τον ΟΑΕΔ Μήλου

«Αγαπητέ φίλε Κώστα, έχω την αίσθηση ότι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα των συμπολιτών μας που θέλουν να εξυπηρετηθούν από τον ΟΑΕΔ, θα είχε ευθύς εξαρχής αντιμετωπισθεί και λυθεί, εάν ο Δήμος και προσωπικά ο δήμαρχος, αντί να ασκούνται σε μικροπολιτική αντιπολίτευση, θα έπρεπε να λύσει το πρόβλημα για το καλό όλων των Μηλιών.
Θα επαναλάβω ότι ο Δήμαρχος σε αντίθεση με άλλους δήμους π.χ. Κίμωλος, αρνήθηκε μέχρι σήμερα να ορίσει ανταποκριτή του ΟΑΕΔ, διαμαρτυρόμενος υποτίθεται για τη μετατροπή του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Μήλου σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης. Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά ότι το υποκατάστημα έγινε γραφείο λόγω έλλειψης προσωπικού για το οποίο κάναμε όλοι απεγνωσμένες προσπάθειες να στελεχωθεί χωρίς αποτέλεσμα με αποκορύφωμα την απώλεια υπαλλήλου λόγω αιφνίδιου θανάτου.

Αντί λοιπόν ο δήμαρχος να διευκολύνει τους Μηλιούς με τον καθορισμό ηλεκτρονικού ανταποκριτή από έναν από τους υπαλλήλους του Δήμου ή του ΚΕΠ και να γλυτώσει έτσι την ταλαιπωρία και τα έξοδα δεκάδων συμπολιτών μας που αναγκάζονται να πηγαίνουν στη Σαντορίνη, προτιμά να κρατάει δήθεν αντίσταση προς την κυβέρνηση.
Προφανώς αυτή η κωμωδία δεν θα συνεχιστεί για πολύ και ο δήμαρχος θα αναγκαστεί να εφαρμόσει τη νομιμότητα. Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτω συνημμένα την αλληλογραφία μεταξύ του ΟΑΕΔ και του Δήμου,όπου αναδεικνύεται η συγκεκριμένη στάση του Δημάρχου.
Για όλα λοιπόν τα παραπάνω φίλε Κώστα δεν μας είπες τίποτα και φυσικά και για τις ευθύνες του Δημάρχου.
Προφανώς από την πλευρά μου δεν υπάρχει διάθεση διαιώνισης της αλληλογραφίας γιατί απλούστατα οι αποφάσεις έχουν παρθεί και δρομολογηθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου