oaednews

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Απάντηση Νίκου Συρμαλένιου σε επιστολή Κώστα Μακρή για τον ΟΑΕΔ Μήλου


Προς κ. Κώστα Μακρή
 Μήλος

Αγαπητέ φίλε Κώστα,
Διάβασα φυσικά την επιστολή σου, την οποία ποτέ δεν παρέλαβα προσωπικά, αλλά εν πάση περιπτώσει την εντόπισα στον ηλεκτρονικό τύπο της Μήλου.
Καταρχήν πρέπει να διευκρινιστεί ότι αυτοτελές γραφείο ΟΑΕΔ δεν υπήρξε ποτέ στη Μήλο και η εξυπηρέτηση των υπηρεσιών του γινόταν μέσα από το υποκατάστημα του ΙΚΑ, που ως γνωστόν έκλεισε και μετατράπηκε σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης λόγω της μεγάλης υποστελέχωσης του.

Δεύτερον, θέλω να σου γνωρίσω ότι από 27/8/2015 έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, τεύχος δεύτερο, αριθμ. φύλλου 1845, Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εργασίας, με την οποία όλες οι λειτουργίες του ΟΑΕΔ μπορούν να διεκπεραιώνονται μέσω ΚΕΠ ( για τους εποχιακούς η διεκπεραίωση των υποθέσεων τους θα τακτοποιηθεί εντός του προσεχούς δεκαημέρου) και κατά συνέπεια δεν απαιτείται καμμία μετακίνηση εκτός Μήλου των συμπολιτών μας που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του.
Τρίτον, επίσης θέλω να σου γνωρίσω και μάλλον θα το ξέρεις ήδη, ότι ο Δήμος Μήλου αποποιήθηκε την ευθύνη διάθεσης ενός υπαλλήλου που θα αναλάβει το ρόλο του τοπικού ανταποκριτή του ΟΑΕΔ, σε αντίθεση π.χ. με το Δήμο Κιμώλου με τους δύο μόνο υπαλλήλους που διέθεσε υπάλληλο για αυτή τη δουλειά.
Κατά συνέπεια ο «θόρυβος» της δημόσιας επιστολής και η προσπάθεια απαξίωσης μου ότι δήθεν δεν παρεμβαίνω και δεν ενδιαφέρομαι για τα προβλήματα της Μήλου, πέφτει και αυτή τη φορά στο κενό.
Φίλε Κώστα, μήπως πρέπει αλλού να αναζητήσεις σκοπιμότητες αντιπολιτευτικής τακτικής χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο;

1/10/2015.                                                        Νίκος Συρμαλένιος

                                                                     Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

3 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΜΗΛΟ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως να λυθούν τα προβλήματα όταν τα ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και εθελοτυφλούν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ εις βάρος ΑΡΚΕΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ....ΦΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή