oaednews

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Για 12 Απριλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση υπόθεσης stage στον άρειο Πάγο

Για 12 Απριλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης εργαζομένων με stage στον ΟΑΕΔ. Να σημειώσουμε πως οι εργαζόμενοι αυτοί καλύπτουν πάγιες ανάγκες του Οργανισμού, με δεδομένη μάλιστα τη μεγάλη αποχώρησης προσωπικού  λόγω συνταξιοδότησης .

Νομίζω ότι είναι αναγκαία η πολιτική στήριξη των εργαζομένων αυτών που για χρόνια εργάζονται και καλύπτουν πραγματικές ανάγκες με μισθούς ψίχουλα. Είναι η ώρα για πολιτική πρωτοβουλία από την Κυβέρνηση έτσι ώστε να λύση μια για πάντα το πρόβλημα αυτό!  

2 σχόλια:

  1. Κύριε Μακράκη, μήπως θα μπορούσατε να γίνετε πιο συγκεκριμένος για το συγκεκριμένο θέμα; Δηλαδή τι ακριβώς αφορά αυτή η εκδίκαση στον Άρειο Πάγο; Γιατί κι εγώ υπήρξα εργαζόμενος stage στον ΟΑΕΔ από το 2004 έως το 2010 και έχω δίκες που εκρεμούν στο εφετείο. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μακράκη καλησπέρα,

    Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι εξίσου αναγκαία είναι και η πολιτική στήριξη των εργαζομένων, των ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ του ΟΑΕΔ, αυτών που για χρόνια τώρα, 10, 15, 18, 20, 22 έτη, έως και σήμερα, εργάζονται και καλύπτουν πραγματικές ανάγκες με μισθούς ψίχουλα. Είναι η ώρα για πολιτική πρωτοβουλία από την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ και την Κυβέρνηση έτσι ώστε να λύσει το πρόβλημα αυτό!


    Ευχαριστώ


    ΑπάντησηΔιαγραφή