oaednews

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Νέα διοικήτρια του ΟΑΕΔ η κ. Μαρία Καραμεσίνη, εκδόθηκε το ΦΕΚ

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με αριθμό 134  16-3-2015 σύμφωνα με το οποίο


 Διορίζεται η Καραμεσίνη Μαρία του Αριστείδη (Α.Δ.Τ. ΑΖ507802), Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, εποπτευόμενου από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η θητεία της ανωτέρω είναι τετραετής. (Αριθ. βεβ. Οικονομικών Υπηρεσιών Ο.Α.Ε.Δ.: 22910/ 16−03−2015).


 (Αριθ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου: 2821261169/20−09−2011).

 Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 Αθήνα, 16 Μαρτίου 2015

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ 

5 σχόλια:

  1. Από την καινούργια Διοίκηση καλώς ή κακώς περιμένουμε πολλά.
    Θέλουμε να έχει άποψη για τον Οργανισμό. α) Ποιοί είναι Προ ι σταμενοι , Διευθυντές κλπ και τα τυπικά και ουσιαστικά τους τους προσόντα. β) Με ποιούς στελέχωσε το γραφείο της και τα κριτήρια της. γ) Να επέμβει δραστικά στη δίκαιη και εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά περιμένετε από την νέα Διοίκηση. Ήθελα να 'ξερα αυτά τα σχόλια γιατί δεν τα κάνατε όταν είχε αναλάβει ο προηγούμενος? Τώρα σας έπιασε "κόψιμο" για τα βιογραφικά, στελέχωση γραφείου κλπ?

      Διαγραφή
  2. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να ελεγξει η νέα Διοικήτρια είναι και οι συμβάσεις με τις εταιρείες καθαρισμού. με τι κριτήρια επιλέγονται,πόσο κοστίζουν στον ΟΑΕΔ, πόσο θα ήταν το κόστος για τους μισθούς καθαριστριών που θα ήταν υπάλληλοι του ΟΑΕΔ . Γιατί τα χρήματα που πληρώνουν για αμοιβές στις καθαρίστριες τα συνεργεία είναι εξευτιλιστικά :280 ευρώ (μηνιαία αμοιβή) για 4,30΄ ώρες ημερησίως για καθαρισμό των ΕΠΑΣ και 60 ευρώ το μήνα για 1 μία ώρα δουλιάς ημερησίως για καθαρισμό των ΚΠΑ2. Και τα λεφτά αυτά δεν τα πληρώνονται τακτικά, αλλά όποτε δεήσει ο εργολάβος να τα δώσει. Εννοείται πως ούτε τα γραφεία είναι καθαρά γιατί δεν επαρκούν οι ώρες για να γίνει σωστή δουλιά, ούτε οι εργαζόμενες στον καθαρισμό του ΟΑΕΔ αμείβονται με κανονικούς μισθούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό μάλιστα! Όμως να ελέγξει γενικά τις προμήθειες γιατί κάποιοι το έχουν κάνει "μαγαζάκι". Και για να μην παρεξηγούμαι, δεν αναφέρομαι σε υπηρεσιακούς παράγοντες (υπαλλήλους, προϊσταμένους). http://www.efsyn.gr/arthro/nea-dioikisi-ston-oaed

      Διαγραφή
  3. Πάντως για τα βιογραφικά των συναδέλφων που στελέχωσαν το γραφείο της νέας Διοίκησης μη λέτε και πολλά γιατί αφενός είναι άριστα, άριστα το επαναλαμβάνω και μπορείτε να τα ελέγξετε αρκεί να μην αισθανθείτε κομπλεξ κατωτερότητας. Αφετέρου η νέα διοίκηση δεν έφερε στρατιά ιδιωτικών συμβούλων όπως οι προηγούμενοι διοικητές. Έφερε μόνο 2 αναγκαίους για την ορθή λειτουργία του γραφείου της τη στιγμή που οι αντιπρόεδροι έχουν από τρεις τέσσερις ο καθένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή