oaednews

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση Ενωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Στις 16/12/2014 το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, υλοποιώντας την απόφασή του για:
ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,

κάλεσε τις δύο εταιρείες που παρέχουν προγράμματα Νομικής Προστασίας στην Ελλάδα, καθώς και όποιον άλλον ήθελε να υποβάλλει κοστολογημένη πρόταση,  για την παρουσίαση της πρότασής τους.
Με Διαφάνεια, Δημοκρατικές διαδικασίες και βασιζόμενοι στην Αρχή της Πλειοψηφίας, τα μέλη του Δ.Σ. με θετική ψήφο της πλειοψηφίας των παρόντων μελών και μετά την παρουσίαση του προγράμματος των δύο εταιρειών παροχής Νομικής Προστασίας κι αφού δεν ήλθε στην παρουσίαση άλλη κοστολογημένη πρόταση, αποφάσισε να κατακυρώσει τη Νομική Προστασία των μελών μας στην εταιρεία ARAG εκτιμώντας ως πιο πλήρες το πρόγραμμά της, αφού οικονομικά οι δύο εταιρείες κατέθεσαν την ίδια οικονομική προσφορά.

Για τη Νομική Προστασία πρέπει να επισημάνουμε στα μέλη μας τα εξής:
Α) Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ είναι μια ενέργεια ΘΕΤΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ, σύμφωνη με το 2ο Άρθρο του Καταστατικού του Συλλόγου και αποτελεί τη μετουσίωση της προστασίας που οφείλει ένας σύλλογος υπαλλήλων να παρέχει στα μέλη του. Η προσφορά ενός Συλλόγου πρέπει να αφορά στο σύνολο των μελών και όχι να περιορίζεται σε εκδρομές, χορούς ή άλλες σπάταλες δράσεις που απευθύνονται μόνο σε μέρος των μελών του. Η Νομική Προστασία που προτείνει ο Σύλλογος θα καλυφθεί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ από το Ταμείο του Συλλόγου μας, μέσω των εισφορών που ήδη πληρώνουμε στο Σύλλογο, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Β) Η κάλυψη αυτή θα αφορά Νομική Προστασία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ για γεγονότα που γεννήθηκαν από 30-12-2014 έως 30-12-2015 και αναγγέλθηκαν από 30-12-2014 έως 30-12-2016.
Συνάδελφοι
Έχοντας την εμπειρία αυτής της Νομικής κάλυψης, εκτιμώντας τα θετικά και αρνητικά της, και προκειμένου να συνάψουμε Νέο Συμβόλαιο για το 2016, θα το αποφασίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο κυρίαρχο όργανο του Συλλόγου μας, τη Γενική Συνέλευση, στο τέλος αυτής της χρονιάς.
Σας επισυνάπτουμε το Συμβόλαιο με τους ακριβείς Ασφαλιστικούς Όρους και τις συγκεκριμένες καλύψεις.
Το Συμβόλαιό μας υπάρχει ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας http://syllogospdmoaed.blogspot.gr/ , όπου μπορεί να ανατρέχει κάθε μέλος μας και πατώντας το σχετικό εικονίδιο με το σύνδεσμο της Νομικής Προστασίας, να βλέπει τους Όρους του Συμβολαίου μας και να προβαίνει στην καταχώριση του αιτήματός του με τρείς εναλλακτικούς τρόπους:
1ος     Είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα αναγγελίας συμβάντος που θα ανοίγει ο σύνδεσμος μέσα από την ιστοσελίδα μας,
2ος     Είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που αναγράφονται εκεί,
3ος     Είτε αποστέλλοντας τη φόρμα αναγγελίας συμβάντος εκτυπωμένη στο φαξ που δίνει η εταιρεία νομικής προστασίας.
Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τη Νομική μας Κάλυψη, αλλά και για τις περιπτώσεις που θα ανακύπτουν από δω και στο εξής, μπορείτε να απευθύνεστε στο Σύλλογό μας, στο τηλέφωνο 2310-514990, είτε στο e-mail του συλλόγου syllogos.pdm.oaed@gmail.com .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ                      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου